bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

2019 NHL Global Series Praha: postřehy ze čtvrtečního tréninku Blackhawks

3. října 2019, 18:30

Jiří Sameš

PRAHA - Krátce před pátou hodinou odpolední nastoupili v O2 Areně ke svému druhému tréninku Chicago Blackhawks. Níže z jeho průběhu přinášíme všechny důležité informace.

Postřehy ze čtvrtečního tréninku Blackhawks

Útočník Alex DeBrincat ve čtvrtek 3. října s Blackhawks podepsal tříletou smlouvu na celkem 19.2 milionů dolarů. Dohoda začne platit až od sezony 2020-2021.

Ve třetím obranném páru dnes společně s obráncem Slaterem Koekkoekem trénoval obránce Dennis Gilbert. Obránce Calvin de Haan je blízko návratu, rozhodnutí o tom, zda nastoupí či nenastoupí, padne zítra dopoledne.

Startující brankář na zítřejší zápas ještě určen není.

Tréninku přihlížel bývalý dlouholetý hokejista Chicaga Marián Hossa. Před jeho začátkem a po jeho skončení se potkal s několika parťáky.

2019 NHL Global Series se v Praze uskuteční už v pátek 4. října. Do hlavního města maličké země české přijedou hokejisté Chicago Blackhawks a Philadelphia Flyers. Podívejte se na naše představení ostře sledované akce, které připravil zástupce šéfredaktora Jiří Sameš.

K tématu 2019 NHL Global Series v Praze připravujeme i další články, které Vám postupně nabídneme. V den zápasu potom na našich webových stránkách proběhne textový přenos.

Rozhodně se máte na co těšit, sledujte nás! 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.