bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Anaheim schytal krutý debakl a je na pokraji vyřazení. Ponižující, hlesl Beauchemin

17. dubna 2018, 15:00

Vojtěch Balon

Byli horší ve všech ohledech. Pomalejší, nedisciplinovanější, neproduktivní, nepodpoření výkonem brankáře. Anaheim Ducks v noci na dnešek schytali od San Jose krutý debakl 1:8 a už jen jediná porážka je dělí od brzkého vyřazení z vyřazovacích bojů.

Nevídaný průběh nabídla především druhá třetina utkání, v němž se domácí San Jose Sharks prosadili čtyřikrát a vyhnali Johna Gibsona z branky. Americký gólman nepředvedl kdovíjaký výkon, obrana mu ale vůbec nepomohla, beci Ducks mnohdy připomínali tréninkové kužely, kolem nichž hráči San Jose kroužili, jak se jim zachtělo. 

„Ve druhé třetině jsme nedokázali zastavit krvácení,“ smutnil veterán Francois Beauchemin, který po sezóně plánuje ukončit kariéru, a v noci ze středy na čtvrtek jej tak dost možná čeká poslední zápas kariéry.

Anaheimská frustrace ještě vyvrcholila ve třetí třetině, kdy kapitán Ryan Getzlaf svým faulem nabídl domácím přesilovku, která pramenila v šestou trefu Sharks. Naštvaný Getzlaf si krátce poté vykoledoval osobní trest za nesportovní chování a zbytek utkání sledoval z rotopedu v šatně.

Pro druhé kolo už se začíná rýsovat souboj mezi San Jose a Vegas, které ve své sérii (proti Los Angeles) vede rovněž 3:0 na zápasy. Ale zatímco všechny duely mezi Kings a Golden Knights byli naprosto vyrovnané, San Jose si pohrává s Anaheimem rozdílem třídy.

Trenér celku z Orange County Randy Carlyle své svěřence před třetím zápasem nabádal k větší disciplinovanosti. Výsledek? Osm přesilovek pro San Jose a osobní trest pro Getzlafa navrch. „Zdálo se mi, že jsme hráli jako individuality, ne jako tým. Jsem zklamaný,“ pravil Carlyle.„Je to ponižující, prohrát v play-off 1:8. Těžko se to polyká,“ hlesl loučící se Beauchemin. „Ano, je to trapné, ale nemůžeme na tom zápase lpět, takhle se nikam neposuneme,“ dodal obránce Josh Manson. 

Ducks se ale budou muset proti rozjetému San Jose posunout o pořádný parník, nemají-li v plánu už tento víkend golf či rybaření.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.