bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Angažmá v Columbusu mi otevřelo oči, přiznal Saad. Po návratu do Chicaga se uvedl hattrickem

28. září 2017, 15:00

Vojtěch Balon

V dresu Columbusu Blue Jackets, kde Brandon Saad strávil poslední dvě sezóny, zažil rodák z Pittsburghu účast na Utkání hvězd, jeho první rok v Ohiu ale provázelo také spoustu porážek a trápení se v ligovém podpalubí.

Teď je Saad zpátky v Chicagu, kde v minulostí slavil dva Stanley Cupy. „Bylo to těžké, na prohrávání jsem nebyl zvyklý. Angažmá v Columbusu mi ale otevřelo oči a věřím, že jsem teď silnější,“ pravil Brandon Saad po návratu do Windy City. „V Chicagu jsme sbírali jeden úspěch za druhým. Bral jsem to jako samozřejmost, ale pak jsem přišel do Columbusu a my jsme ani nepostoupili do play-off,“ dodal.

Americký reprezentant byl v létě z Columbusu vyměněn zpět k Blackhawks, opačným směrem putoval produktivní Artěmij Panarin. A ve staronovém dresu se Saad uvedl parádně, v prvním přípravném zápasu proti Detroitu totiž vsítil hattrick! „Kdykoliv Saada vidím, směje se od ucha k uchu,“ pochvaluje si náročný trenér Joel Quenneville.

Se čtyřiadvacetiletým křídelníkem se počítá po bok kapitána Jonathana Toewse, jemuž loňský ročník nevyšel podle představ a Chicago navíc vypadlo už v prvním kole play-off. „Vím, že Jonathan není spokojený s tím, jak skončila minulá sezóna. Oba se těšíme a máme hlad po úspěchu,“ vzkazuje Saad.

„Spoustu hráčů má talent a umí hrát hokej, ale nedokáží na sebe vzít zodpovědnost. Saader takový není a je vidět, že se chce každým zápasem zlepšovat,“ chválí řízného Američana kapitán Toews. „Může se vyprofilovat v jednoho ze střelců týmu,“ dodal na závěr kouč Quenneville.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.