bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Ani tentokrát to Detroitu nevyšlo! Tampa znovu porazila svého oblíbeného soupeře

17. října 2017, 7:37

Jan Šlapáček

Trápení Red Wings proti Lightning se znovu prohloubilo. Hokejisté Detroitu neodehráli vůbec špatné utkání, dokonce byli po celý duel mírně lepší, ale ani tento fakt na vítězství nestačil. Tampa byla efektivnější ve využívání šancí a svého soka zdolala poosmé v řadě!

Detroit Red Wings - Tampa Bay Lightning

2:3 (0:2, 2:0, 0:1)

Branky a nahrávky: 23. Abdelkader (TS), 37. Green (Abdelkader, Tatar) – 10. Johnson, 11. Kučerov (Hedman, Stamkos), 42. Kučerov (Stamkos, Naměstnikov).

Lepší vstup do utkání měli hokejisté Detroitu, kteří si dokázali vypracovat v úvodních minutách hodně šancí a získali i přesilovou hru. V té ale domácí inkasovali z hole Johnsona a vzápětí se prosadil již při početní převaze Tampy Kučerov.

Red Wings se ale nevzdali a v prostřední části dokázali vyrovnat. Nejprve se z trestného střílení prosadil útočník Justin Abdelkader, na jehož trefu ke konci třetiny navázal i ve formě hrající Mike Green.

Chleba se tedy lámal ve třetí třetině a byla to Tampa, ke komu se přiklonilo štěstí. V úvodu třetí třetiny se šťastně dokázal podruhé v zápase prosadit Kučerov a Red Wings nedokázali na tento gól najít odpověď.

Ani na osmý pokud v řadě nedokázal Detroit porazit svého divizního soupeře.

J. Howard (DET) – odchytal 58:55 minut, 23 zákroků, úspěšnost 88,5 %
A. Vasilevskij (TBL) – odchytal 59:30 minut, 29 zákroků, úspěšnost 93,5 %

Martin Frk (DET) - 0+0, 1 střela, čas na ledě 13:32 
Tomáš Tatar (DET) - 0+1, 2 střely, čas na ledě 16:57
Ondřej Palát (TBL) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 16:59

1. hvězda utkání: Nikita Kučerov (TBL)
2. hvězda utkání: Justin Abdelkader (DET)
3. hvězda utkání: Tyler Johnson (TBL)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.