bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Armiova trefa bruslí z brankoviště si vyžádala dvojí konzultaci s videem

13. května 2018, 5:19

Martin Zíta

Kopl kotouč do branky úmyslně? A nezabránil Fleurymu v zákroku? Rozhodčí museli u videa v osmé minutě první třetiny po gólu útočníka Jets Joela Armii řešit hned dvě sporné situace. Rozhodli ve prospěch Winnipegu, který odskočil na 3:0.

Winnipeg se v prvním zápase finále Západní konference dostal do rozhodujícího tříbrankového vedení už po necelých osmi minutách, třetí gól ale přidělal sudím vrásky na čele.

Joel Armia poslal kotouč za záda Marca-Andrého Fleury bruslí a navíc při tom stál v brankovišti. Muži v pruhovaném tak museli posuzovat u videa hned dvě situace, které mohly Jets stát gól.

Ostatně původní hlavní sudí rozpažili. Rozhodnutí změnili až po konzultaci s kolegy u opakovaných záběrů, kteří rozhodli, že Armia kotouč sice zasáhl bruslí, ale nekopl ho do branky a s Fleurym v modrém půlkruhu přišel do kontaktu, ale ne tak závažného, aby mu zabránil v zákroku.

Winnipeg se tak v čase 7:35 dostal do vedení 3:0 a v prvním zápase finálové série zvítězil 4:2.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.