bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Atraktivní jména na soupisce Devils. U kterých hokejistů očekávat výměnu?

13. února 2020, 16:37

Jiří Sameš

New Jersey Devils jsou pro rychle blížící se uzávěrku přestupů jasným prodejcem, podobně jako třeba Detroit Red Wings či Los Angeles Kings. Kdo si bude z tohoto týmu balit kufry?

V podání Devils, asi nejvíce se očekává výměna obránce Samiho Vatanena, jenž se může stát po skončení sezony 2019-2020 (1. července) neomezeně volným hráčem.

Aktuálně mu běží poslední rok ze čtyřleté smlouvy na celkem 19.5 milionu dolarů, kterou podepsal s Anaheim Ducks 18. června 2016. 

Sami Vatanen odehrál v sezoně 2019-2020 zatím 47 zápasů, přičemž v nich vstřelil pět gólů a zapsal celkem 23 kanadských bodů. V posledních čtyřech utkáních týmu však absentoval, důvodem zranění v dolní části těla.

O služby Vatanena, osmadvacetiletého Fina, se mohou ucházet třeba Carolina Hurricanes, Vegas Golden Knights nebo Winnipeg Jets.

Dalšími na ráně jsou brankář Louis Domingue, obránce Andy Greene a útočníci Kevin Rooney, Wayne Simmonds. Také oni mohou být po letošním období neomezeně volnými hráči. 

Jejich výměna by znamenala pro New Jersey zisk volby někde ve čtvrtém kole draftu. Případně nějaký prospekt (mladík), jenž byl draftován v této rundě.

V případě Waynea Simmondse půjde pravděpodobně o lepší protihodnotu. Pozornost mu věnují údajně Vancouver Canucks.

Útočníci Blake Coleman, Kyle Palmieri jsou sice pod smlouvou i pro období 2020-2021, avšak jejich výměna je docela reálná. 

Především Kyle Palmieri zní velmi lákavě pro soupeře Devils. Ale pozor, hokejista má v dohodě zahrnutu modifikovanou doložku o nevyměnitelnosti (osm týmů).

Na odchod útočníka Travise Zajaca to nevypadá. Jmenovaný muž vyjádřil přání zůstat, zároveň jej jistí plná doložka o nevyměnitelnosti.

Hokejisté New Jersey jsou nyní v tabulce Východní konference na čtrnáctém místě (bilance 20-25-10). Jejich ztráta na druhou divokou kartu, kterou aktuálně drží divizní soupeř, Philadelphia Flyers činí propastných 19 bodů.

Uzávěrka přestupů NHL 2020 je na programu 24. února.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.