bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Aube-Kubel podepsal s Flyers smlouvu na další dva roky

18. září 2020, 13:00

Jakub Hromada

Philadelphia se rozhodla prodloužit spolupráci s Nicolasem Aube-Kubelem o další dva roky. Se čtyřiadvacetiletým Kanaďanem se dohodla na prodloužení kontraktu s ročním příjmem 1,075 miliónu dolarů. Pro hráče je to již třetí smlouva, naposledy podepsal jednoletou smlouvu loni v létě.

Rodák ze Slave Lake z Alberty byl draftován v roce 2014 ve druhém kole jako 48. v pořadí. Poprvé v dresu Flyers nastoupil 30. října 2018, kdy se svým týmem porazil Anaheim 3:2.

Poprvé se mu podařilo skórovat o necelé dva měsíce později, 23. prosince 2019 přispěl gólem k výhře 5:1 nad New Yorkem Rangers. Doposud odehrál v NHL 45 utkání, v nichž vstřelil sedm branek a přidal osm asistencí.

Většinu své profesionální kariéry zatím strávil na farmě u Lehigh Valley, kde naskočil do 229 zápasů se ziskem 105 bodů (50+55). Jeho práce ovšem není ve vstřílení gólů, jeho povinnosti se nachází ve třetí a čtvrté útočné řadě, kde disponuje tvrdou hrou. Od 15. prosince zaznamenal 82 hitů ve 36 zápasech, čímž se v této statistice zařadil na samý vrchol v rámci týmu.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.