bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bäckström je stále zraněný, trenér Trotz zůstává tajemný

15. května 2018, 10:00

Vojtěch Balon

Washingtonským hokejistům se podařil husarský kousek. I bez zraněného centra Nicklase Bäckströma (na snímku) Capitals dovedli k úspěšnému konci sérii proti Pittsburghu Penguins, načež v konferenčním finále dvakrát porazili Tampu na jejím ledě. Jak to ale vypadá s Bäckströmovým návratem?

Švédský centr odstoupil během pátého utkání druhého kola, kdy schytal do ruky ránu pittsburského Justina Schultze, od té doby je stále na marodce. Naposledy Nicklas Bäckström bruslil ve čtvrtek, s týmem však zatím netrénoval. „Nemám o něj obavy. Nicky je jedním z hráčů, kterého můžete kdykoliv vrátit do sestavy a bude hrát tak, jako kdyby vůbec nechyběl,“ řekl v sobotu optimisticky Barry Trotz.

„Ohledně jeho návratu mám plán, uvidíte, v jaké formaci nastoupí,“ pravil washingtonský trenér o poznání tajemněji o dva dny později.

Jeho slova mohou znamenat cokoliv, Bäckströmova absence totiž posunula do středu druhé formace po bok T.J. Oshieho a Jakuba Vrány pracovitého Larse Ellera, jenž se skvěle osvědčil.

„Lars hraje skvěle celý rok. Je trochu ve stínu, protože na jeho pozici hrají světoví hráči Kuzněcov a Bäckström, ale této možnosti se zhostil skvěle,“ pochválil svého nového parťáka Oshie. Eller rázem hraje více než dvacet minut na zápas a dokázal se gólově prosadit v obou utkáních proti Lightning.

Finále Východní konference mezi Washingtonem a Tampou Bay napíše své třetí pokračování v noci z úterka na středu na půdě Capitals. Bude u toho Nicklas Bäckström a pokud ano, v jaké formaci nastoupí?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.