bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitky v týdnu od 14. března do 20. března

21. března 2016, 20:38

Redakce eSports.cz

19. března

Dwight King (Los Angeles Kings) vs Adam McQuaid (Boston Bruins)

Na letošní ročník doslova nádherná bitka, historicky takový lehký nadprůměr. McQuaid v ní ukázal, proč patří mezi to nejlepší, co může liga nabídnout. Škoda, že sama právě takové hráče nechce. King se, vzhledem k tomu, že se nebije nijak často, vůbec nezahanbil.

 

Chris Neil (Ottawa Senators) vs Mike Brown (Montreal Canadiens)

Brown se poslední dobou činí a to je pro nás jedině dobře. Sice se mu nedaří, ale tak aspoň opět vídáme bitky, kde je na každé straně známé jméno z bitkařského pole. Neil ho každopádně zvládl bez problému. Nejen díky velikostní převaze.

 

Anthony Duclair (Arizona Coyotes) vs J. T. Brown (Tampa Bay Lightning)

Duclair jako by chtěl dokázat, že Max Domi není jediným tvrdím mladíkem v týmu Kojotů. Brown si příliš dovolil na gólmana Arizony a to se v hokeji vždy trestalo. Bitku sice nezvládl, ale nakonec rovněž "daroval" soupeři čtyřminutovou přesilovku. Buď je rozhodčí totální dement nebo ten, kdo vymyslel tyhle pravidla, se rozhodl že nám prostě z hokeje udělá pěknou sviňárnu. Každopádně se vsadím, že stát se to na druhé straně věčně uplakanému Benu Bishopovi, byl by pohled na situaci úplně jiný.

 

18. března

Clayton Stoner (Anaheim Ducks) vs Zdeno Chára (Boston Bruins)

Žádná velkolepá bitka to rozhodně není, ale když už Chára zahodí rukavice a prohraje, respektive si jeho soupeř připíše takedown a nic jiného se nestane, zmínit to musíme. Rozhodně to vypadá přinejmenším zajímavě. Stoner se svými zkušenostmi každopádně ví, jak takhle jednoznačný souboj přežít.

 

17. března

Antoine Roussel (Dallas Stars) vs Ryan Callahan (Tampa Bay Lightning)

Povedená bitka. Callahan vypadá hodně rozzuřeně a není divu, francouzský provokatér Roussel patří ve svém oboru k těm nejlepším. Bez rukavic to navíc taky zvládá, tentokrát ale pracovitému Američanovi nestačil.

 

Max Domi (Arizona Coyotes) vs Marc-Edouard Vlasic (San Jose Sharks)

Už podruhé, co se Domi rozhodl řešit problém po vzoru svého otce. Tentokrát se mu nelíbil hit, který obdržel od Vlasica. Rodáka z Quebecu jednoznačně porazil a nebýt hloupého počínání rozhodčích, mohla být bitka o dost zajímavější.

 

15. března

Mike Brown (Montreal Canadiens) vs Shawn Thornton (Florida Panthers)

Člověk si říká, že konečně bitka jako za starých časů. Brown i Thornton jsou v lize ve stejné roli už celkem dlouho a když shodili rukavice, představa, jak to bude vypadat, byla skvělá. Ze začátku je souboj takový nic moc a právě v chvíli, kdy se měla rozjet kanonáda, vše zničili rozhodčí. Dobře, že jim Thornton řekl, co si o jejich pitomosti myslí. Člověk si zaplatí peníze, aby viděl hokej. Místo toho sleduje rozhodčí, jak si hrají na hrdiny! Katastrofa.

 

14. března

Jake Virtanen (Vancouver Canucks) vs Filip Forsberg (Nashville Predators)

Až budeme vyprávět svým dětem, že se takové legendy jako Virtanen a Forsberg jednou porvali a že to nebylo nic moc. A oni se nás zeptají, jak že se mohli rvát, vždyť je to přísně zakázané. To budou časy. To si budeme říkat, že to byly časy. Před deseti lety.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.