bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitky v týdnu od 21. března do 27. března

28. března 2016, 20:39

Redakce eSports.cz

26. března

Chris Neil (Ottawa Senators) vs Clayton Stoner (Anaheim Ducks)

Možná nejlepší bitka sezony? Jasně, jindy by sotva patřila do top deseti. Ale tak co, lepší než kdyby bitky zmizely úplně.

 

25. března

Micheal Haley (San Jose Sharks) vs Darnell Nurse (Edmonton Oilers)

Nurse samozřejmě musel čelit po ataku na Romana Poláka tvrdé odplatě a o tu se postaral ryzí bitkař Haley. Rozdíl více než deseti centimetrů čerta ze San Jose nezastavil, a tak se mu povedlo nadaného beka porazit. Nurse dobře ukazuje ve svých prvních krocích v NHL tvrdost, ale musí se naučit, kde je čára, kterou nesmí překročit.

 

Nick Foligno (Columbus Blue Jackets) vs Brad Malone (Carolina Hurricanes)

Podobně jako Darnell Nurse, i Malone musel čelit odplatě za někdejší nefér zákrok. Kapitána Jackets si v lednu podal dost nečistě, kupodivu pak nemusel ani čelit disciplinárnímu řízení. Na rozdíl od Jareda Bolla, který za nádherný čistý zákrok dostal čtyři zápasy. Každopádně Malone byl potrestán tím hokejovějším způsobem, když ho Foligno přemohl v dnešní bitce.

 

22. března

Michael McCarron (Montreal Canadiens) vs Josh Manson (Anaheim Ducks)

Ostrý rodák z Detroitu McCarron hraje jako nováček Montrealu pořádně tvrdě, což je jedině dobře. Za bránou celkem průměrným čistým hitem sejmul Hampuse Lindholma, za což ho vyzval k bitce Manson. Syn bývalého legendárního bitkaře si nevedl podle představ a v lehce nadprůměrném souboji forvardovi Habs podlehl.

 

J. T. Brown (Tampa Bay Lightning) vs Brendan Smith (Detroit Red Wings)

Smith si několika krosčeky vyšlápl na Browna, který si to nenechal líbit. Po zahození rukavic ale zas tak hrozivě nevypadal, a tak si Smith připsal celkově lehký skalp.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.