bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitky v týdnu od 25. ledna do 31. ledna

1. února 2016, 21:56

Redakce eSports.cz

26. ledna

Derek Dorsett (Vancouver Canucks) vs Cody Bass (Nashville Predators)

Na to, jak zatím letošní sezona vypadá, je tohle naprosto senzační bitka. Oba borci bez plexi štítků na helmách si to rozdali hned po vhazování a nešetřili údery. Jedna sekvence se jim zvlášť povedla, když šli toe-to-toe, krátce poté je ale bohužel roztrhli čároví. Zkrátka ale hodně dobrá bitka.

 

Anthony Peluso (Winnipeg Jets) vs Jarred Tinordi (Arizona Coyotes)

Povedená bitka mezi dvěma borci stejné výšky, jen Peluso má pár kilogramů navíc. Tinordi se tímto dobře zapsal v novém dresu Coyotes, i když neměl jedinou šanci na výhru. Peluso je ryzí bitkař a od začátku do konce naprosto ovládal celou záležitost a svého soka vůbec nepustil ke slovu.

 

Dmitrij Kulikov (Florida Panthers) vs Dion Phaneuf (Toronto Maple Leafs)

Phaneuf trochu překročil čáru svým hitem na Quintona Howdena, ale aspoň se rozhodl přijmout mužné potrestání, kterého se ujal kat Kulikov. No, do kata má tenhle Rus vlastně hodně daleko. Na Phaneufa ztrácel, co se zkušeností i velikosti týče, v bitce si moc dobře nevedl. Je ale důležité se zastat spoluhráče.

 

Torey Krug (Boston Bruins) vs Chris Stewart (Anaheim Ducks)

David Perron skvěle najel i s Kevanem Millerem do branky Bruins, kde oba převrhli Jonase Gustavssona a pak začala mela. V té se našli na okraji Stewart s Krugem, který i přes nepříznivý rozdíl více než deseti centimetrů neváhal zahodit rukavice. No, spíš mu Stewart nedal moc na výběr. Daleko větší útočník Ducks si připsal jasnou výhru, ale to je tak vše. Nic víc touhle bitkou získat nemohl, jen písmenko "W" do záznamu bitek. A ta jsou až na posledním místě.

 

Zack Smith (Ottawa Senators) vs Zach Bogosian (Buffalo Sabres)

Smith s Bogosianem se před brankou chvíli osekávali než najednou Bogosian už měl dost a ačkoli to byl on, kdo první shodil rukavice, domácí útočník si připsal těsné vítězství, když dokázal využít své techniky a i mírné velikostní převahy.

 

Aaron Ekblad (Florida Panthers) vs Peter Holland (Toronto Maple Leafs)

Hned po zotavení z otřesu mozku, které mu způsobil Matt Hendricks, se Ekblad pustil do bitky. Nejspíš už měl plné zuby Hollanda, který umí provokovat. S bitkami už je to podstatně horší, a tak si Ekblad připsal jednoznačné vítězství.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.