bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitky v týdnu od 28. března do 3. dubna

4. dubna 2016, 20:40

Redakce eSports.cz

3. dubna

Gabriel Landeskog (Colorado Avalanche) vs Colton Parayko (St. Louis Blues)

Obrovitý Parayko dlouho přemlouval Landeskoga, ať ho nechá na pokoji, ale zklamaný Švéd si nenechal říct, a tak oba zahodili rukavice. Jeden z nejlepších nováčků roku se tak dostal do své první bitky a nevedl si špatně. Svou velikostní převahu dokázal přetavit v těsnou výhru, kapitánovi Avs právě díky těm patnácti centimetrům navíc nic nepovolil.

 

2. dubna

Matt Martin (New York Islanders) vs Ian Cole (Pittsburgh Penguins)

V téhle době už se moc často nestává, že by se dva bojovníci dohodli na bitce, zatímco jsou na dvě minuty na trestné lavici. Martin s Colem tak učinili a špatná bitka to nebyla. Hlavně ostrý forvard domácího celku si vedl dobře, ale i zadák Pens si zaslouží pochvalu za to, že bránil vlastní spoluhráče a že vydržel stát i po několika povedených úderech ze strany Martina.

 

31. března

Jordie Benn (Dallas Stars) vs Eric Selleck (Arizona Coyotes)

Selleck je farmář, který ke konci sezony dostal šanci ukázat se. Dříve se bil dost často, dokonce během dvou let v AHL zaznamenal padesát pěstních soubojů. Na méně nadaného z bratří Bennů ale ve vskutku povedené bitce nevyzrál. Přestože jeho zkušenosti se situacemi bez rukavic jsou minimální.

 

Jonathan Marchessault (Tampa Bay Lightning) vs Darren Dietz (Montreal Canadiens)

Emotivní bitka dvou hráčů, které průměrný fanoušek znát nebude. Marchessault je ale takový správný malý bojovník a Dietz letos jako nováček hraje o místo v defenzivě Canadiens. Lehce nadprůměrná bitka.

 

Colton Sceviour (Dallas Stars) vs Alex Grant (Arizona Coyotes)

Dlouholetý farmář Grant dostává šanci v NHL a na postu obránce se předvedl nádherným hitem na hvězdu defenzivy Stars Johna Klingberga. To se samozřejmě domácímu celku nelíbilo, situace se ujal Sceviour. Jenže Grant jako by byl naladěn na jiné frekvenci a svým počínáním nedal Sceviourovi jedinou šanci.

 

29. března

Mathew Dumba (Minnesota Wild) vs Andrew Shaw (Chicago Blackhawks)

Možná se jednalo ještě o odplatu za hit na Patricka Kana před nějakým týdnem, dvěma. Shaw Dumbovi odpovídá velikostí, a tak byl jasnou volbou, koho jako mstitele hvězdy poslat. Každopádně se jednalo o mimořádně povedený souboj, ve kterém Dumba dokázal, že se o sebe umí postarat i bez rukavic a proti o dost zkušenějšímu soupeři.

 

Patrick Eaves (Dallas Stars) vs Colton Sissons (Nashville Predators)

Po zvláštním souboji před střídačkou se mladík Sissons rozhodl zahodit rukavice s vousatým Eavesem, jenž nedal svému soupeři jedinou šanci a navíc mohl poté hrdě ukázat svůj prvotřídní plnovous televizním kamerám. Nádherný to pohled.

 

Andrej Pedan (Vancouver Canucks) vs Micheal Haley (San Jose Sharks)

Ačkoli na farmě sbírá body, do NHL se dostává prakticky jen, aby se pral. Haleyho si Sharks s sebou vzali do Kanady hlavně, aby pomstil v Edmontonu Romana Poláka. Když už ale přijel, zahodil tedy rukavice i s litevským rodákem Pedanem, který své bitkařské schopnosti právě v AHL ukazoval už hodně dlouho. Nyní mají možnost tohoto obra sledovat i fanoušci NHL, což je jedině dobře. Haley kvůli velikosti soupeře neměl šanci.

 

28. března

Barret Jackman (Nashville Predators) vs Jarome Iginla (Colorado Avalanche)

Třetí bitka v kariéře mezi těmito dvěma veterány, jejich první souboj se uskutečnil už před deseti lety. Každopádně, Iginla opět vyhrál, stejně jako předtím a stejně jako před těmi deseti lety.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.