bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitva dvou trápících se mužstev. Vancouver hostí na svém ledě Ottawu

25. ledna 2021, 16:32

Matěj Hodoval

Začátek nového týdne přinese pouze jediné utkání National Hockey League. V úterý brzy ráno středoevropského času se utkají dvě mužstva, která se nachází na spodku Severní divize. Přeskočí Ottawa v tabulce Vancouver?

04:00 Vancouver Canucks – Ottawa Senators

Nejproduktivnější hráči: Bo Horvat (5+3) – Nikita Zajcev (0+5)

Vloni byli jedním z překvapení vyřazovací části, když vyřadili Minnesotu, St. Louis a jediná výhra je dělila od senzačního skalpu Golden Knights. Tato zkušenost se ale Kosatkám zatím nepromítá do letošního ročníku.

Začátek nové sezony totiž svěřencům Travise Greena nevychází. Canucks už odehráli sedm klání, z nichž pouze jedno zvládli v základní hrací době a jedno vítězství zachraňovali až v samostatných nájezdech.

Tabulka tak po pěti porážkách nevypadá z pohledu Vancouveru vůbec dobře. Se čtyřmi body se nachází na předposledním místě. Dno tabulky patří Ottawě, ta ale má oproti svému dnešnímu soupeři hned dvě utkání k dobru a ztrátu představující jediný bod.

Senators vstoupili do sezony tou správnou bruslí. Hned na úvod totiž zaskočili Toronto, které v hlavním kanadském městě utrpělo porážku 3:5. Nadcházející čtyři zápasy ale nedopadly pro Sens dobře, pouze v prvním ze tří setkání proti Winnipegu vybojovali alespoň bod.

Na obou stranách kluziště počítají ztráty. Nucks by měli scházet Micheal Ferland a Travis Hamonic, na druhé straně pak visí otazník nad startem Cedrica Paquetta a mimořádně talentovaného Němce Tima Stützleho.

Očekáváme, že Senators nasadí mezi tři tyče Matta Murrayho, jenž v minulém utkání plnil roli týmové dvojky za Marcusem Högbergem. Pokud se trenérský štáb Kosatek rozhodne pokračovat v pravidelném střídání maskovaných mužů, vychází proti Ottawě řada na Thatchera Demka.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.