bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bitva o Albertu a boj Buffala o pátou výhru v řadě

17. listopadu 2018, 21:45

Martin Zíta

S úderem půlnoci začíná bohatší část hokejového programu, který nabídne několik velmi zajímavých soubojů. Za zmínku jistě stojí souboj dvou velkých rivalů z Calgary a Edmontonu. Tím ale hokejový program rozhodně nekončí.

0:00 Minnesota Wild – Buffalo Sabres

Minnesota vcelku bez větší pozornosti patří mezi nejlepší týmy úvodu sezony, ovšem Buffalo příliš nezaostává. Sabres vyhráli čtyři zápasy v řadě a z devatenácti zápasů ročníku vyšli na prázdno pouze šestkrát. Wild vyhráli také čtyři z posledních pěti zápasů a také čtyři z posledních pěti vzájemných.

1:00 Vancouver Canucks – Montreal Canadiens

První vzájemný zápas dvou kanadských soupeřů v letošní sezoně. Vancouver prohrál poslední čtyři zápasy v řadě a v tomto ohledu je na tom z celé ligy nejhůře. Montrealu se za posledních pět zápasů podařilo vykřesat pouze o jedno vítězství více. Habs také vyhráli posledních pět vzájemných zápasů.

1:00 Ottawa Senators – Pittsburgh Penguins

Pittsburgh se v uplynulých dnech propadl na samé dno Východní konference a prohrál čtyři z posledních pěti zápasů. Ottawa na tom není o mnoho lépe, v tabulce má navíc jen dva body. Z posledních pěti zápasů ale Senators urvali tři vítězství. Z posledních pěti vzájemných zápasů ale čtyři vyhráli Pens.

1:00 New York Rangers – Florida Panthers

Podruhé v sezoně se setkají hráči Floridy a newyorských Rangers. Jezdci ovládli první klání v poměru 5:2. Z posledních pěti zápasů pak Rangers vyhráli tři, Florida dokonce čtyři, když její vítěznou sérii v posledním zápase zastavil Columbus. New York na domácím ledě vyhrál poslední čtyři zápasy.

1:00 Carolina Hurricanes – Columbus Blue Jackets

Také podruhé v sezoně na sebe narazí Columbus a Caroliny. Hurricanes první souboj zvládli lépe, v tabulce ale mají navrch hráči Columbusu. Blue Jackets vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů, zatímco Hurraicanes urvali vítězství pouze dvě.

2:00 Arizona Coyotes – Boston Bruins

Boston prohrál poslední dva zápasy a celkem tři z posledních pěti. Arizona za stejnou dobu nasbírala výhry dvě, vtěsnala je ale do posledních dvou odehraných zápasů. Bruins s Arizonou neprohráli už více než čtyři roky.

2:00 Nashville Predators – Los Angeles Kings

Nashville NHL ještě před pár dny kraloval, prohrál ale poslední tři zápasy. Dvakrát hrál s týmem z Kalifornie na západním pobřeží. Tentokrát už na svém ledě Preds přivítají Los Angeles, které z posledních pěti zápasů vyhrálo také pouze dva. Preds ale přesto zvládli letos nasbírat zatím více než dvojnásobek bodů než soupeř.

4:00 Calgary Flames – Edmonton Oilers

Bitva o Albertu. Jedno z tradičních derby poprvé v sezoně proti sobě svede hráče Calgary a Edmontonu. Ani jedno mužstvo nemá v poslední době nejlepší formu a v tabulce je dělí pouze tři body. Calgary ovládlo poslední dva vzájemné duely, předchozích hned sedm ale zvládli lépe Oilers. Edmonton vyhrál z posledních svých pěti zápasů pouze jeden, Calgary se podařilo vydolovat vítězství dvě.

4:30 San Jose Sharks – St. Louis Blues

Po vítězství 4:0 čelí St. Louis po týdnu znovu San Jose. Sharks mezitím zvládli porazit Calgary a Nashville a prohrát s Torontem. Za posledních pět zápasů tak mají Žraloci dvě výhry. St. Louis si připsalo jedno vítězství po souboji se Sharks, ovšem z posledních pěti jich mají Blues hned trojici.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.