bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bobrovskij vynuloval Rangers, Detroit připravil Buffalu další porážku

18. listopadu 2017, 4:45

Martin Zíta

Čtvrtou porážku v řadě a celkem čtrnáctou v sezoně museli v noci na sobotu překousnout hráči Buffala Sabres, kteří tentokrát nestačili na Detroit. Ve druhém nočním zápase se předvedl Sergej Bobrovskij, který si proti Rangers připsal 21. čisté konto v kariéře.

Columbus Blue Jackets – New York Rangers

2:0 (0:0, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 34. Werenski (Dubinsky, Jenner), 48. Panarin (Bjorkstrand)

Sergej Bobrovskij zase jednou ukázal, proč je momentálně mnohými považován za vůbec nejlepšího brankáře v NHL, když vynuloval všechny střelce newyorských Rangers. Ruský brankář zastavil šestatřicet střeleckých pokusů a připsal si své jednadvacáté čisté konto v kariéře. Střelecky pak jeho výkon podpořil krajan Panarin a mladý obránce Zach Werenski, který je se šesti góly druhým nejlepším střelcem týmu.

S. Bobrovskij (CBJ) – odchytal 60:00 minut, 36 zákroků, úspěšnost 100 %
H. Lundqvist (NYR) – odchytal 56:44 minut, 40 zákroků, úspěšnost 95,2 %

1. Sergej Bobrovskij (CBJ)
2. Zach Werenski (CBJ)
3. Henrik Lundqvist (NYR)

Detroit Red Wings – Buffalo Sabres

3:1 (0:0, 1:0, 2:1)

Branky a nahrávky: 40. Glendening (Helm), 49. Tatar (Abdelkader), 56. D. Larkin (Ouellet) – 46. R. O'Reilly (Antipin, Scandella)

Šesté vítězství z posledních devíti zápasů vybojovali v noci na sobotu hráči Detroitu. Red Wings si poradili s Buffalem, které na branku Jimmyho Howarda vyslalo pouhých dvacet kotoučů a prohrálo čtvrtý zápas v řadě. Vítěznou trefu duelu obstaral slovenský útočník Tomáš Tatar.

J. Howard (DET) – odchytal 59:35 minut, 19 zákroků, úspěšnost 95 %
R. Lehner (BUF) – odchytal 60:00 minut, 30 zákroků, úspěšnost 90,9 %

Tomáš Tatar (DET) 1+0, 3 střely, čas na ledě 18:25

1. Luke Glendening (DET)
2. Robin Lehner (BUF)
3. Dylan Larkin (DET)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.