bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boj o play-off pokračuje, do akce jdou Devils, Blues, Ducks i Stars

23. března 2018, 20:55

Vojtěch Balon

Do konce základní části zbývají už jen zhruba dva týmy a boj o osmičku postupujících v obou konferencích vrcholí. Už od půlnoci jdou do akce New Jersey Devils, kteří se pokusí udržet se na postupových příčkách proti Pittsburghu. Ještě dramatičtější je situace v Západní konferenci, kde dnes bude bojovat St. Louis, Anaheim či Dallas.

0:00 Buffalo Sabres - Montreal Canadiens

Ani jeden z těchto dvou týmů už na postup nemůže ani matematicky dosáhnout, dobrou zprávou pro domácí Sabres je alespoň návrat uzdraveného Zemguse Girgensonse do sestavy. Canadiens mají v poslední době otřesnou formu, z posledních deseti zápasů zvítězili jen jednou jedinkrát. Za hosty by měl chytat veterán Antti Niemi, branku Buffala bude strážit Linus Ullmark.

0:00 Pittsburgh Penguins - New Jersey Devils

Penguins i Devils poněkud ztrácejí půdu pod nohama. Zatímco na Pittsburgh se mocně dotahuje Columbus, Devils se pohybují na samotné hraně postupu do play-off a už mají jen jednobodový náskok na mocně finišující Floridu. Ve svatyni Penguins nastoupí uzdravený Matt Murray, za hosty by měl dnes dostat přednost Keith Kinkaid.

1:00 St. Louis Blues - Vancouver Canucks

Bluesmani se oklepali z nedávné krize a aktuálně drží sérii tří výher v řadě, na postupové příčky ale stále ztrácejí tři body. Dnes ale budou svěřenci Mikea Yea v roli jasného favorita, Canucks se totiž s Arizonou "přetahují" o poslední místo v Západní konferenci. V dresu Blues vynechal dva poslední zápasy elitní útočník Vladimir Tarasenko, jenž by však již měl dnes nastoupit.

1:00 Winnipeg Jets - Anaheim Ducks

Velmi zajímavý zápas čeká fanoušky, kteří si večer najdou cestu do winnipežského Bell MTS Place, kde tamní Jets změří síly s Anaheimem. Domácí letos patří k elitě NHL a o play-off bojující Ducks mají na svém kontě už čtyři výhry v řadě. Otazníky ovšem visí nad startem Patrika Laineho, který odstoupil v průběhu úterního utkání proti Los Angeles.

1:30 Dallas Stars - Boston Bruins

Navzdory rozsáhlé marodce se Bruins stále drží na dostřel od čela Atlantické divize, na vedoucí Tampu momentálně Boston ztrácí šest bodů a má dva zápasy k dobru. To Dallasu se pomalu začíná vzdalovat postup do play-off, na osmý Anaheim Stars ztrácejí už čtyři body a z posledních deseti zápasů zvítězili jen dvakrát.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.