bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Boj s vlastními fanoušky. Nerozhodné skóre a bučeli na nás, posteskl si Hall

1. listopadu 2019, 15:21

Jiří Sameš

New Jersey Devils a jejich výkony v sezoně 2019-2020 jsou zatím velkým zklamáním. V průběhu letní přestávky tým výrazně posílil a očekávání fanoušků byla vysoká, výsledky se ovšem nedostavují.

Na Vstupním draftu NHL 2019 udělali Devils jedničku z útočníka Jacka Hughese, díky výměně s Nashville Predators zde získali 22. června ještě také obránce P.K. Subbana.

1. července se jim upsal útočník Wayne Simmonds, koncem měsíce potom přivedli z Vegas Golden Knights útočníka Nikitu Guseva.

Zcela nepochybně se jednalo o velmi dobré posílení mužstva, které bylo loni v National Hockey League třetí nejhorší. 

Po předchozí bídné sezoně se o New Jersey hovořilo před startem letošního ročníku jako o týmu, jenž by mohl proklouznout do play-off. Avšak realita je docela odlišná...

Za 10 odehraných zápasů zaregistrovali Devils bilanci 2-5-3, přičemž za druhou divokou kartou na Východě, kterou aktuálně drží Florida Panthers, zaostávají zpět o devět bodů. (Alespoň mají tedy tři utkání k dobru.)

V noci na čtvrtek padli doma s Tampa Bay Lightning 6:7 v prodloužení, ačkoliv měli 18 minut před koncem třetí třetiny k dispozici dvougólový náskok 5:3. Během duelu se z ochozů Prudential Center ozývalo bučení.

„Tak trochu vlastně bojujeme i s vlastními fanoušky," řekl útočník Taylor Hall po zápase s Lightning.

„Hráli jsme tři přesilovky, jednu z nich využili a bučeli na nás. Skóre bylo vyrovnané, stejně na nás bučeli," pokračoval.

„Když hrajete někde venku a lidé na vás začnou bučet, je to zábava. Doma se ale v takovém prostředí hraje těžce."

Taylor Hall měl v utkání proti Tampě dvě asistence, na ledové ploše strávil přesně 21 minut a 21 vteřin.

„Frustraci fanoušků rozumím. Pokud vyjadřují nespokojenost po skončení zápasu, který jsme prohráli, pak je všechno v pořádku," zmínil dále Hall.

„Ale v případě, kdy jsme dokázali využít jednu přesilovku ze třech možností, a oni při naší další výhodě začnou bučet, není to dobré."

„Když hrajete doma, chcete ze strany diváků cítit a získat energii."

Navzdory dosti špatnému vstupu do sezony Hall věří, že se situace New Jersey postupně obrací k lepšímu.

„Myslím, že se cítíme velmi dobře. Měli jsme dobré tréninky a také schůzky, na kterých jsme si všechno vyjasnili," poznamenal hokejista.

„Co se střelby na bránu týče, poslední dva soupeře jsme výrazně přestříleli. Jsme tedy na správné cestě."

„Nevyhráváme zápasy, které bychom si pravděpodobně zasloužili získat. Jindy tomu ale letos bude zřejmě i naopak."

Hall, sedmadvacetiletý Kanaďan, zatím za 10 zápasů vstřelil jeden gól a zapsal celkem devět kanadských bodů. Je neproduktivnějším hráčem mužstva.

„Sezona má 82 zápasů. Pokud jde o naší hru v posledních duelech, máme na čem stavět," uzavřel Hall.

Příští zápas Devils sehrají v noci na sobotu, když přivítají divizního soupeře Philadelphia Flyers. Zakončí přitom sérii šesti utkání doma v řadě.

Čtěte také:
Tavares si zatrénoval poprvé od zranění, nad Riellym a Muzzinem otazníky

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.