bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Bude Plekanec bodovat ve třetím zápase v řadě? Otázku zodpoví dnešní noc

1. listopadu 2015, 20:15

Jan Prošek

Úvodní dva duely dnešní noci začnou pro české fanoušky ve velice příznivý čas. Nejprve v 21 hodin vyzve Colorado San Jose. Hodinu před půlnocí pak Tampa nastoupí na ledě Caroliny. V noci se poté odehrají ještě další tři duely, v jednom z nich se představí také hokejisté Montrealu, jejichž nejproduktivnějším hráčem je Tomáš Plekanec. Navýší své bodové konto?

21:00 Colorado Avalanche – San Jose Sharks

V předchozím zápase prohrálo San Jose s Dallasem 3:5, nyní hraje v Coloradu, a pak ho čeká série čtyř domácích zápasů v řadě. V již zmíněném mači proti Stars se San Jose prosadilo hned dvakrát v přesilové hře, což je pro Žraloky povzbudivé, jelikož se v minulých šesti zápasech v početní výhodě neprosadili ani jednou. V brance Žraloků by se měl představit Martin Jones. Hráči Lavin ho budou chtít překonat a to ne jednou. „Musíme se soustředit na tento zápas. Chceme ho vyhrát a získat další body,“ pravil po sobotním tréninku útočník Nathan MacKinnon. Avalanche prohráli pět z posledních šesti zápasů, takže dnes pochopitelně budou chtít před vlastními fanoušky tuto nevalnou sérii ukončit.

23:00 Carolina Hurricanes – Tampa Bay Lightning

V sobotním domácím zápase prohrála Tampa 1:3 s Bostonem. Jedinou branku blesků vstřelil Nikita Kučerov. Ve stínu však zůstává v posledních zápasech kapitán Lightning. „Moc dobře vím, že mám velkou zodpovědnost za výkony týmu v letošní sezóně, jsem kapitán. Věřím, že budeme hrát lépe,“ řekl odhodlaně Steven Stamkos. V brance hostů by měl startovat Andrei Vesilevskij. Carolina se do nového měsíce pokusí vstoupit vítězně, v zádech má sérii tří vyhraných zápasů v řadě. V této snaze jí pravděpodobně dnes nepomůže centr Elias Lindholm, který si přivodil zranění na sobotním tréninku. Kdo nastoupí v brance Hurricanes se zatím neví.

01:00 Montreal Canadiens – Winnipeg Jets

Winnipeg, který má bilanci 3-1-0 v posledních čtyřech zápasech, pokračuje v sérii venkovních duelů. Jets čeká druhý zápas ve dvou dnech. Trenér Paul Maurice neřekl, který brankář bude startovat. Vzhledem k tomu, že sobotní duel odchytal Ondřej Pavelec, je pravděpodobné, že dostane prostor jeho kolega Michael Hutchinson. V zápase proti Columbusu nahradil Nica Petana ve čtvrté formaci Anthony Peluso. Útočník Blake Wheeler zaznamenal v posledních šesti zápasech sedm bodů (3+4), jeho spoluhráč z formace Bryan Little má šest bodů (2+4) ve čtyřech utkáních. Montreal startuje sérii čtyř domácích zápasů. „V minulém zápase proti Flames jsme potřebovali vyhrát, což se nám podařilo. Jsem moc rád, že jsem se na tom mohl výrazně podílet,“ řekl Dale Weise, který zaznamenal svůj první hattrick v NHL. Alexander Sjomin byl v posledních dvou zápasech zdravým náhradníkem, jaká bude jeho role proti Jets, to není známé. Útočník Torrey Mitchell v posledních pěti zápasech nasbíral stejný počet bodů.

01:30 New York Islanders – Buffalo Sabres

Hostující útočník Tyler Ennis, který vynechal poslední dva zápasy vinou zranění v dolní části těla, by se mohl vrátit do sestavy. „Uvidíme, jak se bude Ennis cítit na předzápasovém rozbruslení,“ řekl kouč Dan Bylsma. Buffalo věnovalo sobotní trénink nácviku hry v oslabení. „Inkasovali jsme osm branek z 28 oslabení, což je špatné. Musíme to zlepšit,“ pravil Bylsma. Domácí útočník John Tavares do sobotního zápasu proti Devils nenastoupil a jeho zdravotní stav zůstává neznámý. Ostrované v každém z pěti posledních zápasů dokázali využití přesilovou hru. V brance New Yorku by se mohl představit Thomas Greiss.

02:00 Anaheim Ducks – Nashville Predators

Brankář Carter Hutton by si dnes mohl připsat druhý start v brance Nashvillu v letošní sezóně. Predátoři získali z prvních deseti zápasů v sezóně hned 16 bodů, jeden scházel do klubového rekordu. Anaheim se vrátil z pětizápasového venkovního tripu. Oba týmy se letos již potkaly. Predators vyhráli s přehledem 5:1. „Věřím, že v domácím prostředí budeme hrát daleko lépe než v Nashvillu,“ řekl trenér Bruce Boudreau. Anaheim je s deseti vstřelenými brankami na posledním místě v NHL, co se tohoto ohledu týká. Ducks se budou muset obejít bez centra první formace Ryana Getzlafa, který se zotavuje po operaci.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.