bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Canadiens požadují za Jeffa Petryho obrovskou protihodnotu

23. února 2020, 14:22

Jiří Sameš

Obránce Jeff Petry je rovněž velmi žádaným zbožím před uzávěrkou přestupů, Montreal Canadiens se jej ale jen tak nevzdají. Důkazem nám budiž obrovská protihodnota, kterou by zde musel některý ze soupeřů Canadiens obětovat.

„Jeff Petry byl poslední dobou nejžádanějším hráčem, o tom nemusíme diskutovat," potvrdil uznávaný reportér Sportsnetu Chris Johnston v sobotu, během známého pořadu Hockey Night in Canada, segm. Saturday Headlines.

„Prožívá opravdu výbornou sezonu, pro Montreal je nesmírně důležitým mužem," pokračoval.

„Zaslechl jsem, že protihodnota by zde musela být obrovská. Z tohoto důvodu také většina týmů počítá s jeho setrváním v Montrealu, alespoň tedy podle mého názoru," doplnil ještě k tématu.

Zájemcem jsou třeba Carolina Hurricanes, kteří údajně nabízejí Montrealu volbu v prvním kole draftu a prospekta obránce Jakea Beana. Neúspěšně...

Jeff Petry je pod smlouvou i pro následující sezonu.

Aktuálně mu běží pátý rok ze šestiletého kontraktu na celkem 33 milionů dolarů, který podepsal s Canadiens 2. června 2015. Počínaje 2018-2019, dohoda zahrnuje modifikovanou doložku o nevyměnitelnosti (patnáct týmů).

Petry, dvaatřicetiletý Američan, odehrál v období 2019-2020 zatím 64 zápasů, přičemž v nich vstřelil devět gólů a zapsal celkem 37 kanadských bodů.

Kromě toho, že je nejproduktivnějším zadákem Montrealu, vládne týmové statistice, co se rozdaných hitů týče (156).

Canadiens jsou nyní v tabulce Východní konference na dvanáctém místě (bilance 29-27-8). Jejich ztráta na play-off pozice potom činí šest, respektive osm bodů.

V noci na neděli triumfovali na ledě divizního soupeře, Ottawa Senators 3:0, přičemž tak získali druhou výhru po sobě. 

Uzávěrka přestupů NHL 2020 proběhne v pondělí 24. února, ve 21:00 SEČ.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.