bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Canadiens předložili kvalifikační nabídky pěti omezeně volným agentům

4. října 2020, 0:18

Jiří Sameš

Montreal Canadiens předložili kvalifikační nabídky pěti omezeně volným agentům (chcete-li hráčům). Skutečnost v sobotu oznámil viceprezident a generální manažer klubu Marc Bergevin.

Kvalifikační nabídky od Montrealu dostali útočníci Max Domi, Charles Hudon a obránci Noah Juulsen, Victor Mete, Xavier Ouellet. Uvedení hokejisté tak i nadále "patří" Canadiens, avšak nový kontrakt s týmem zatím v kapse nemají.

Za největší hvězdu platí docela určitě Max Domi, který odehrál v poslední sezoně všech 71 zápasů mužstva, přičemž zde vstřelil 17 gólů a zapsal celkem 44 kanadských bodů. 

Generální manažer Habs zároveň informoval, že kvalifikační nabídky od týmu neobdrželi útočníci Aaron Luchuk, Andrew Sturtz, Antoine Waked.

Všechny kluby NHL musí předložit kvalifikační nabídky svým omezeně volným hráčům nejpozději do středy 7. října –⁠ 23:00 SEČ (samozřejmě mají-li zájem). Až se potom otevře trh s volnými agenty, může dojít k podpisu nové smlouvy.

*Platnost kvalifikačních nabídek případně vyprší 18. října.

Čtěte také
Robin Lehner zůstává ve Vegas, podepsal na pět let! Novou smlouvu...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.