bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Capitals hostí Wild, San Jose chce přerušit mizérii na ledě Anaheimu

22. března 2019, 19:05

Matěj Hodoval

Pouhé dvě klání čekají na příznivce nejlepší hokejové ligy světa v noci z pátku na sobotu. O půlnoci přivítají Capitals na svém ledě Minnesotu, o tři hodiny později pak v Kalifornii započne bitva mezi Kačery a Žraloky.

00:00 Washington Capitals – Minnesota Wild

Mužstva, která se potkají podruhé v sezoně. Úvodní střetnutí ovládli poměrem 5:2 Caps.

Washington bude nehledě na výsledek nočního duelu i nadále lídrem Metropolitní divize. Úřadující šampion je na prvním místě se čtyřiadevadesáti body. Capitals odehrají druhé utkání ze série čtyř domácích zápasů v řadě, na úvod prohráli v prodloužení s Tampou Bay.

Na druhé straně Minnesota o postup do pohárové části musí ještě hodně zabojovat. Na pozici divoké karty schází Divočákům jeden bod. Tato pozice patří aktuálně Coloradu, s nímž Minnesota naposledy prohrála 1:3. Wild navíc nečeká nic jednoduchého ani ve zbývajících osmi duelech, ve kterých se postaví hned sedmi celkům na pozicích zajišťující play-off.

03:00 Anaheim Ducks – San Jose Sharks

Kalifornské derby s pořadovým číslem čtyři. Dva ze tří dosavadních zápasů vyzněly lépe pro Žraloky.

Ducks v letošním play-off o Stanley Cup neuvidíme. Kačery najdeme v tabulce Pacifické divize až na sedmém, tedy předposledním místě s devětašedesáti body a již nemají šanci dohnat ztrátu na divokou kartu. V předchozím utkání Anaheim nevstřelil ani gól a padl doma s Winnipegem 0:3.

Paradoxně horší formu mají momentálně hosté. Sharks už mají jistý postup mezi elitní šestnáctku, nicméně nelichotivou šňůrou čtyř porážek v řadě a absencí některých svých opor své příznivce děsí. Žralokům chybí na Calgary, první celek Pacifické divize, pět bodů. Svěřenci Petera DeBoera tak stále mají šanci vyhnout se v prvním kole nepříjemným Golden Knights.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.