bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Capitals v sedmém zápase selhali. Sezóna končí také Edmontonu

11. května 2017, 7:03

Jan Šlapáček

Dva sedmé zápasy, dvě strhující bitvy! Místenku do finále konference si dokázali v klíčovém souboji zajistit hokejisté Penguins a Ducks, kteří zvládli těžké chvíle a nyní mohou na pár dní polevit. Naopak hodně smutno bude v hlavním městě USA, protože Capitals znovu selhali a skončili ve druhém kole.

Washington Capitals - Pittsburgh Penguins

0:2 (0:0, 0:1, 0:1)

Branky a nahrávky: 29. Rust (Guentzel, Crosby), 45. Hörnqvist (Schultz).

Hokejisté Washingtonu dostali další tvrdý direkt. Po srovnání série a získání možnosti hrát v sedmém zápase, byli znovu považováni za favority na postup, což se nakonec nepodařilo.

Parta kolem Alexandra Ovečkina nedokázala překonat výborně chytajícího Marca-André Fleuryho, jenž lapil všech devětadvacet střel a zejména on se postaral o to, že Penguins míří do dalšího finále Východní konference.

Stav série: 3:4

B. Holtby (WSH) – odchytal 57:31 minut, 26 zákroků, úspěšnost 92,9 %
M. Fleury (PIT) – odchytal 60:00 minut, 29 zákroků, úspěšnost 100,0 %

1. hvězda utkání – Marc-André Fleury (PIT)
2. hvězda utkání – Bryan Rust (PIT)
3. hvězda utkání – Braden Holtby (WSH)

Anaheim Ducks - Edmonton Oilers

2:1 (0:1, 1:0, 1:0)

Branky a nahrávky: 29. Cogliano (Kesler, Montour), 44. Ritchie (Vermette, Perry) – 4. Caggiula.

Edmonton měl i dnes velice vydařený vstup do utkání a ve čtvrté minutě se dostal do vedení. Nikdo však v té chvíli netušil, že se jedná o poslední branku Oilers v sezóně.

Anaheim od druhého dějství herně přidal a začal využívat toho, že se Oilers zatáhli do obrany a nehráli tolik aktivně. Z toho pramenilo ve devětadvacáté minutě vyrovnání a ve čtyřiačtyřicáté minutě rozhodující branka celého duelu, kterou vstřelil Nick Ritchie.

V Kalifornii tedy uvidí konferenční finále i letos.

Stav série: 4:3

J. Gibson (ANA) – odchytal 59:49 minut, 23 zákroků, úspěšnost 95,8 %
C. Talbot (EDM) – odchytal 57:54 minut, 28 zákroků, úspěšnost 93,3 %

Ondřej Kaše (ANA) - 0+0, 0 střel, čas na ledě 15:27

1. hvězda utkání – Nick Ritchie (ANA)
2. hvězda utkání – Andrew Cogliano (ANA)
3. hvězda utkání – Cam Talbot (EDM)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.