bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Capitals zvládli napínavý souboj s Penguins, Oilers nezaváhali na ledě Kings

24. února 2020, 7:59

Jan Šlapáček

Souboje mezi Washingtonem a Pittsburghem téměř vždycky přinesou zajímavou podívanou, ve které je plno hezkých věcí a předvedená hra stojí za to. I tentokrát to byl velice zábavný zápas, který vyšel lépe domácím Capitals. Další krok v honbě za play-off udělali i hokejisté Oilers, kteří zvládli ošidný zápas v Los Angeles.

Hvězdné války. Ovečkin proti Crosbymu. Tyhle souboje mají stále něco do sebe, oba týmy se proti sobě vždycky dokáží namotivovat a na ledě jsou k vidění krásné věci. Tentokrát s lepším koncem pro Washington, který vyhrál 5:3.

Šance na postup do play-off se pro Chicago neustále zmenšují, tentokrát se o to postarala porážka na ledě divizního soupeře z Dallasu. Dobře si nevedl ani Winnipeg, který selhal v Buffalu.

Jistý krok však udělali v noci hokejisté Oilers, kteří dokázali vyzrát na Los Angeles. Dva body si do tabulky připsali i Golden Knights za udřenou výhru v Anaheimu.

Washington Capitals - Pittsburgh Penguins 5:3

Dallas Stars - Chicago Blackhawks 2:1

Buffalo Sabres - Winnipeg Jets 2:1

New York Islanders - San Jose Sharks 4:1

Detroit Red Wings - Calgary Flames 2:4

Minnesota Wild - St. Louis Blues 1:4

Anaheim Ducks - Vegas Golden Knights 5:6pp.

Los Angeles Kings - Edmonton Oilers 2:4

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.