bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Carolina útočí na pátou výhru v řadě, Devils chtějí potvrdit formu

14. října 2018, 18:00

Jan Vojkůvka

Nedělní program zámořské NHL si pro fanoušky nejslavnější ligy světa přichystal celkem tři zápasy. V nich se pokusí Devils potvrdit výbornou formu z úvodu sezony a vybojovat třetí výhru v řadě. Už o páté vítězství si zahrají hokejisté Caroliny, tentokrát na ledě nepříliš produktivních Jets. St. Louis pak na svém ledě přivítá Anaheim.

19:00 New Jersey Devils – San Jose Sharks

Sharks po nepříliš vydařeném vstupu do nové sezony nasadili v posledních dvou zápasech do branky Aarona Della, který se odvděčil poměrně slušnými čísly. Ale pro duel s Devils se přeci jen San Jose odhodlalo vrátit do brankoviště svou jedničku Martina Jonese, který si připsal v prvních třech duelech ročníku dvě porážky a nelichotivý průměr přes tři branky na zápas.

Celkově slabší defenziva San Jose by mohla být pomyslnou vodou na mlýn Ďáblů z New Jersey. Ti v úvodních dvou zápasech sezony nasázeli soupeřům hned 11 gólů a zejména výhra 6:0 nad obhájci Stanley Cupu před dvěma dny byla více než cenná.

Jenže Devils moc na Sharks neumí a naposledy nad nimi zvítězili v březnu 2016. Od té doby schytali čtyři nepříjemné, a ne zrovna těsné, porážky. 

01:00 St. Louis Blues – Anaheim Ducks

Kačeři z Anaheimu mají za sebou hodně nepříjemný zápas v Dallasu, kde minulou noc prohráli 3:5. Ještě krátce po polovině střetnutí přitom vedli jasně 3:0 a měli nakročeno za hladkým vítězstvím. Stačilo ale necelých sedm minut a bylo nejen po náskoku, ale dokonce Anaheim prohrával 3:4. 

Napravit si chuť se pokusí na ledě St. Louis, kterému se vstup do nového ročníku hrubě nevydařil a ze čtyř zápasů vyhrál pouze nad Chicagem. Se ziskem pouhých 3 bodů nejsou Blues vůbec spokojení a doufají, že se proti Anaheimu dokáží nakopnout k lepším výsledkům a přichystají soupeři třetí prohru v řadě.

01:00 Winnipeg Jets – Carolina Hurricanes

Posledním utkáním nedělního programu bude duel Winnipegu a Caroliny. Jets zatím v nové sezoně nemají na růžích ustláno, a i když vyhráli dva zápasy ze čtyř, střelecky se v posledních utkáních trápí. Po výhře 5:1 nad St. Louis totiž v dalších třech duelech dali jen tři branky a naposledy proti Nashvillu vyšli zcela naprázdno. 

Střeleckou chuť si mohou spravit proti Carolině a budou to nutně potřebovat. Hurricanes sice nemají nejpevnější zadní řady, o čemž svědčí 15 inkasovaných branek, ale v útoku tým šlape jako hodinky. V pěti duelech nastřílel 22 gólů a vydoloval hned čtyři vítězství. Jediná prohra navíc přišla v samém úvodu sezony po prodloužení s Islanders a Carolina tak drží šňůru čtyř výher v řadě.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.