bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Češi a Slováci v akci: Hertl rozhodl ve druhém prodloužení!

22. dubna 2019, 5:32

Vojtěch Balon

Tomáš Hertl se stal hrdinou San Jose, český reprezentant totiž gólem v čase 91:17 rozhodl více než čtyřhodinovou bitvu na ledě Las Vegas. Golden Knights sice byli aktivnější a svého soka přestříleli 59:29, díky Hertlově trefě se ale série přesune do Kalifornie na rozhodující sedmé utkání.

Běžela dvanáctá minuta druhého prodloužení, Golden Knights hráli přesilovku a přes osmnáct tisíc diváků v T-Mobile Areně bouřilo. Pak se ale puku ve vlastním oslabení ujal Tomáš Hertl, najel si s ním na levý kruh a nenápadnou přízemní střelou překonal Marca-Andrého Fleuryho.

Přehled českých a slovenských hráčů, kteří zasáhli do hry:

Toronto Maple Leafs - Boston Bruins 2:4

David Krejčí (BOS) — 0+1, 0 střel, čas na ledě 17:44
David Pastrňák (BOS) — 0+2, 5 střel, čas na ledě 17:16
Zdeno Chára (BOS) — 0+1, 1 střela, čas na ledě 22:35


Vegas Golden Knights - San Jose Sharks 1:2pp

Tomáš Nosek (VGK) — 0+0, 1 střela, čas na ledě 22:43 
Tomáš Hertl (SJS) — 1+0, 2 střely, čas na ledě 30:06


Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.