bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chicago poprvé bez Quennevilla, Tampa útočí na čtvrtou výhru v řadě

8. listopadu 2018, 21:56

Jan Vojkůvka

Po dlouhých jedenácti letech se Chicago Blackhawks postaví k soutěžnímu utkání bez Joela Quennevilla na střídačce. Rázná změna, kterou tým provedl bude otestována v souboji s trápící se Carolinou. Tampa přivítá na svém ledě druhý celek Východní konference a bude bojovat o čtvrtou výhru v řadě.

01:00 Boston Bruins - Vancouver Canucks

Boston v noci ze čtvrtka na pátek čeká souboj s Vancouverem, se kterým se v této sezoně už jednou potkal. Na ledě Canucks ale prohrál po prodloužení 1:2 a má svému soupeři, co vracet. Medvědy v posledních zápasech trochu trápí produktivita, když proti Dallasu vsítili jen dvě branky a proti Nashvillu dokonce vyšli střelecky naprázdno.

Vancouver ovšem nepatří mezi týmy, jejichž doménou by byla zrovna pevná obrana. A dá se očekávat, že by mohlo dojít na zajímavou přestřelku, jelikož Canucks mají kromě slabší defenzivy naopak silnou ofenzivu.

01:00 Florida Panthers - Edmonton Oilers

Ač Florida dokázala v posledním utkání zvítězit, jen tím mírně vylepšila svou tristní bilanci. Nejhorší celek Východní konference nasbíral v 11 zápasech pouze 9 bodů a utěšovat se může pouze tím, že mnozí jeho konkurenti mají odehráno i o 4 zápasy více. Proti Edmontonu však nebudou mít snadný úkol, a to ani přes fakt, že Oilers prohráli dvakrát v řadě.

01:00 Philadelphia Flyers - Arizona Coyotes

Philadelphii se zatím nedaří nastartovat k nějaké delší sérii výher, která by pro ni znamenala posun na přední příčky Východní konference. Proti Arizoně, která figuruje rovněž ve spodních patrech v Západní konferenci, bude ale Voráček a spol. v rolích favoritů. 

01:30 Montreal Canadiens - Buffalo Sabres

Montreal v posledním duelu sice prohrál, ale to samé potkalo i hráče Buffala, kterým se nepodařilo navázat na vysokou výhru 9:2 nad Ottawou. Paradoxně se pro oba týmy stalo osudným střetnutí s New Yorkem Rangers, který na domácím ledě porazil jak Canadiens, tak Sabres. 

01:30 Ottawa Senators - Vegas Golden Knights

Ottawu v posledních dnech provází další skandál, tentokrát kvůli uniklým záběrům ze soukromé komunikace hráčů. Na ledě se však týmu podařilo na problémy odpovědět nejlepším možným způsobem - výhrou 7:3 nad New Jersey. V dalším domácím utkání se Senators střetnou s Vegas Golden Knights, který naopak budou chtít napravit porážku 1:3 z Toronta. 

01:30 Tampa Bay Lightning - New York Islanders

O čtvrtou výhru v řadě se v noci utkají lídří Východní konference z Tampy. Na vedoucí celek Atlantické divize si však brousí zuby první tým Metropolitní divize, Ostrované z New Yorku, které zatím v této sezoně zdobí velmi dobrá defenziva a patří mezi týmy, které obranou dokáží vyhrát vyrovnané zápasy.

02:30 Chicago Blackhawks - Carolina Hurricanes

Po pěti porážkách v řadě nastal čas na změnu. Trápící se Chicago odvolalo velmi nečekaně hlavního trenéra Joela Quennevilla, se kterým dosáhlo během jeho angažmá od roku 2008 na tři Stanley Cupy, a rozhodlo se vydat novým směrem. Bez svého lodivoda se Blackhawks utkají s Carolinou, jež po skvělém startu do sezony nabraly strmý pád a rovněž prohrála pětkrát v řadě.

02:30 Dallas Stars - San Jose Sharks

Dallas po dvou prohrách v řadě touží napravit svou bilanci a opět se vrátit na vítěznou vlnu. Soupeřem mu však v domácím střetnutí budou Žraloci ze San Jose, kteří se po dvou výhrách v řadě dostali do čela Pacifické divize a před nimi v tabulce Západní konference je už jen suverénní Nashville. 

04:30 Los Angeles Kings - Minnesota Wild

Čtvrteční program na zámořských ledech zakončí duel Los Angeles a Minnesoty. Kings se snaží odpoutat ze dna Západní konference a po bídném začátku sezony se jim podařilo konečně najít způsob, jak vyhrávat zápasy. Z posledních čtyř duelů se hned třikrát radovali z výhry. Tentokrát je ale čeká Minnesota, která před dvěma týdny dokázala Los Angeles porazit jednoznačně 4:1.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.