bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Chris Kreider nedohrál na ledě Detroitu, jak to vypadá s jeho výměnou?

2. února 2020, 6:09

Jiří Sameš

Útočník Chris Kreider nedohrál v noci na neděli zápas svých New York Rangers na ledě Detroit Red Wings, výhra Rangers 1:0. Z utkání odstoupil hned na začátku druhé třetiny, jelikož utrpěl zranění v horní části těla.

Jednalo se o poněkud nešťastnou situaci.

Chris Kreider zamířil do šatny poté, co jej udeřil kolenem do hlavy spoluhráč, útočník Mika Zibanejad, jenž se mu ale přitom snažil vyhnout. Do duelu se už potom nevrátil.

Zranění hokejisty by ale snad nemělo být vážného charakteru. Podle hlavního trenéra týmu Davida Quinna se bude stav Kreidera posuzovat na denní bázi.

„Horní část těla. Ale nemyslíme si, že půjde o něco dlouhodobějšího," měl říct David Quinn po utkání novinářům.

„Není to tak zlé, jak to asi vypadalo. Po zápase jsme spolu mluvili a cítil se mnohem lépe, než jsem předvídal," poznamenal ještě.

Rangers se tak v tomto případě vyhnuli katastrofě. 

Kreider je totiž jedním z nejlepších hokejistů pro rychle blížící se uzávěrku přestupů, jeho výměna je docela jistotou. Pokud by ale měl být mimo hru na dlouhou dobu... obrovský problém.

Panuje přesvědčení, že Rangers mohou za Kreidera obdržet volbu v prvním kole draftu a kvalitního mladíka. Takže zhruba stejná protihodnota, jaká loni nastala při výměně útočníka Kevina Hayese.

Kreider, osmadvacetiletý Američan, odehrál v sezoně 2019-2020 zatím 50 zápasů, přičemž v nich vstřelil 18 gólů a zapsal celkem 35 kanadských bodů.

Uzávěrka přestupů NHL 2020 je na programu 24. února.

Sledujte:
Uzávěrka přestupů NHL 2020: O čem se spekuluje v zámoří? – online

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.