bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Cole je přesvědčen, že Colorado může uspět

26. května 2020, 8:47

Jan Šlapáček

Určit po dlouhé pauze favorita na zisk Stanleyova poháru bude těžké. Ian Cole však věří, že mezi horké kandidáty bude patřit Colorado. Jsou Laviny připraveny?

Zkušený obránce, jenž má na svém kontě dva získané poháry s Pittsburghem, je pro jakýkoliv návrat k hokeji a zvolený formát neřeší. Hlavní je, aby se konečně začalo znovu hrát.

„Řeknu to jednoduše. Ať už nás budou chtít jakkoli vrátit, tak já jsem stoprocentně pro. Je jedno, jestli bude hrát 16 týmů, 24 týmů nebo 31 týmů. Hlavně ať jsme zpátky," řekl Cole pro Denver Post.

Jeho motivace k návratu je o to větší, že sám Cole cítí, že může s Avalanche klidně dojít pro svůj třetí prsten za vítězství.

„Mám štěstí být ve skvělém týmu, který má obrovskou šanci uspět. Já se na nás dívám jako na tým, který může vyhrát Stanleyův pohár. Když se rozhlédnu po lize, tak opravdu věřím, že můžeme porazit kterýkoliv tým v NHL," dodal sebevědomě.

Cole dokráčel k vítězstvím s Pittsburghem v letech 2016 a 2017. Přidá další úspěch i roce 2020, a nebo bude zklamaný?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.