bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Colorado bude chtít proti Torontu zlomit sérii porážek. Zvítězí Chicago poosmé v řadě?

12. února 2019, 20:30

Matěj Hodoval

Zámořská soutěž pokračuje další nocí bohatou na zápasy. Ve světle nejlepší hokejové ligy světa se tentokráte představí čtyřiadvacet mužstev. Velkým lákadlem bude souboj Columbusu s Washingtonem, o prodloužení výherní šňůry pak bude usilovat Chicago. Zvítězí konečně Avalanche?

01:00 Boston Bruins – Chicago Blackhawks

Boston sbírá body jako na běžícím pásu. Bruins v posledním utkání porazili 2:1 po prodloužení díky gólu Brada Marchanda, čímž protáhli svou bodovou sérii na sedm zápasů. Na druhé straně Chicago je na tom ještě o něco lépe, když v noci bude útočit již na neuvěřitelnou osmou výhru v řadě. Navíc se Hawks mohou v případě coloradského zaváhání odlepit ze dna Centrální divize. 

01:00 Buffalo Sabres – New York Islanders

Sabres sehrají šesté domácí klání v řadě. V této minisérii prohráli tři zápasy, z nichž jeden v prodloužení. Naposledy padlo Buffalo s Winnipegem 1:3, o jediný úspěch Šavlí se postaral Jack Eichel. Nyní přijíždí na jejich led lídr Metropolitní divize. Islanders s dvaasedmdesáti body stále mají náskok na druhý Washington. Ostrovany jistě povzbudí i tři výhry v řadě.

01:00 Florida Panthers – Dallas Stars

V uplynulém utkání načala Florida domácí sedmiboj, nicméně zrovna šťastný vstup to nebyl, s rivalem z Tampy padli Panthers poměrem 2:5. Dallas se pomalu začíná obávat o svou postupovou pozici, na třetím místě Centrální divize mají totiž pouze dvou bodů, navíc nedokázali Stars z posledních dvou zápasů ani jednou zvítězit.

01:00 Columbus Blue Jackets – Washington Capitals

Velmi atraktivní duel ruských střelců, ve kterém se na jedné straně představí Ovečkin s Kuznětsovem, na té druhé pak Artěmij Panarin. Do domácího dvojzápasu se Columbus chystá ve velké formě, předchozí tři představení na kluzištích soupeřů totiž dokázali Blue Jackets vyhrát. Také Capitals naposledy slavili, když vzešli lépe z přestřelky proti Kings. 

01:30 Ottawa Senators – Carolina Hurricanes

Ottawě sedla šňůra domácích zápasů na výbornou, nyní je čeká možnost vyhrát potřetí v řadě a navázat tak na výsledek 4:0 proti Anaheimu a skalp 5:2 Winnipegu. Proti bude Carolina, jež srdnatě bojuje o postup do vyřazovací části. V předchozím klání však Canes ztratili důležitou bitvu s New Jersey, čímž jim skončila série tří výher v řadě. Na divokou kartu momentálně čítají ztrátu tří bodů.

01:30 Tampa Bay Lightning – Calgary Flames

Souboj těžkých vah. Žádné novinky v Tampě, Lightning se s fantastickým počtem šestaosmdesáti body drží na čele ligy, kde pravděpodobně budou i po konci základní části. V každém únorovém utkání se zatím Tampě povedlo bodovat. Na Floridu zavítá Calgary s jasným cílem – vrátit se do čela Pacifické divize, které aktuálně patří San Jose.

02:00 St. Louis Blues – New Jersey Devils

Bluesmani jsou dalším účastníkem bitvy o pozici v nejprestižnější fázi sezony. Nyní tu vysněnou pozici St. Louis drží s devětapadesáti body. Do modrých karet hraje i série šesti výher v řadě a brankářská jistota v podobě Jordana Binningtona. To New Jersey pomalu, ale jistě na play-off zapomíná, na postup jim teď schází patnáct bodů.

02:00 Nashville Predators – Detroit Red Wings 

Nashvillští příznivci nebudou mít v oblibě St. Louis. Preds totiž v posledních dvou zápasech nastoupili právě proti Blues, s nimiž dvakrát padli. Detroit také táhne sérii proher, dokonce ještě delší. Red Wings nevyhráli v posledních třech zápasech ani jednou a v tabulce se na ně dotahuje poslední Ottawa.

02:00 Minnesota Wild – Philadelphia Flyers

Minnesota se začíná obávat o své postupové místo, dva body za ní si totiž dělá zálusk Vancouver. Divočáci naposledy padli s New Yorkem Islanders 1:2, nyní se chystají na čtyři domácí zápasy v řadě. Flyers jsou aktuálně mimo postupové příčky, které jim unikají o osm bodů. V noci by Philadelphia ráda odčinila poslední porážku, kterou ji uštědřil Pittsburgh. 

02:00 Winnipeg Jets – New York Rangers

Po třech venkovních duelech je čekají tři domácí. Winnipeg naštěstí zachránil zdánlivě nepovedený trip, když si alespoň na konci spravil chuť proti Buffalu, které porazil 3:1. Jejich sok z New Yorku je pak v opačné situaci, jelikož má za sebou domácí sérii a nyní směřuje ven. Naposledy porazili Jezdci ambiciózní Toronto 4:1, na čemž měl velkou zásluhu Alexander Georgiev. 

03:00 Colorado Avalanche – Toronto Maple Leafs

Mizérie nebere konce. Colorado se stále trápí, z jednoho z kandidátů na černého koně soutěže se stal odpadlík, jenž se každým dnem přibližuje k poslednímu místu Centrální divize. Avs prohráli posledních sedm zápasů. Toronto jde do bitvy s Avalanche také s prohrou v zádech, ovšem jen s jednou. Bylo by velké překvapení, pakliže by se Maple Leafs nedostali do play-off.

04:00 Vegas Golden Knights – Arizona Coyotes 

Kolotoč zápasů uzavře pouštní bitva. Golden Knights by rádi po prohře s Columbusem opět nasedli na vítěznou vlnu a vylepšili si tak náskok na třetím místě Pacifické divize. Naopak Kojoti stále nevzdávají boj o play-off, na které jim aktuálně chybí šest bodů. Zaslouží se nakonec o senzaci?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.