bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Colorado hostí Nashville, Vegas zase Minnesotu. Oklepou se Sharks ze dvou porážek?

21. ledna 2019, 19:00

Matěj Hodoval

V noci z pondělí na úterý jsou pro příznivce nejlepší hokejové ligy světa připraveny čtyři zápasy. Ofenzivní Colorado vyzve skvěle defenzivně připravený Nashville. Zajímavé bude sledovat i dění na Floridě, kde by místní Panteři rádi slavili potřetí v řadě, naopak hosté ze San Jose usilují o přerušení krátké série porážek.

21:00 Colorado Avalanche – Nashville Predators 

Vše odstartuje již ve 21:00 souboj Colorada s Nashvillem

Avs se potýkají s výkyvy formy. Přesto stále drží svěřenci Jareda Bednara třetí postupovou příčku do vyřazovací části, zezadu se na ně však tlačí Dallas s Minnesotou. Se Stars mají Laviny shodně bodů, na Minnesotu pak činí náskok pouhý bod. Naposledy zahájilo Colorado sérii pěti domácích zápasů v řadě, a to výhrou 7:1 nad Los Angeles. 

Na ledě Avalanche se představí jejich soupeř z Centrální divize, který si v postavení vede ještě o něco lépe. Preds jsou na druhé příčce a právě na třetí Colorado mají náskok osmi bodů. Predátoři budou mít co napravovat, poslední dvě klání se jim totiž příliš nezdařila, když podlehli Winnipegu a Floridě.

22:00 Los Angeles Kings – St. Louis Blues

Ještě jedna bitva započne za mořem před půlnocí.

Kings pomalu, ale jistě ztrácejí veškeré naděje na play-off. Letošní nepovedenou sezonu potvrzuje i fakt, že momentálně najdeme Los Angeles na chvostu celé tabulky s dvaačtyřiceti body. V posledním utkání navíc Králové naprosto selhali, když na ledě Colorada 

Bluesmani na tom sice nejsou tak špatně, jako jejich nadcházející sok, ovšem takovou sezonu si pravděpodobně v St. Louis představoval málokdo. Blues jsou v Centrální divizi až na šestém místě se sedmačtyřiceti body na kontě, nicméně zavřené dveře do play-off stále nemají. Nyní je čeká pět zápasů dlouhý venkovní trip, jenž započnou právě v Kalifornii. 

00:00 Vegas Golden Knights – Minnesota Wild

Druhé ze tří vzájemných klání v základní části. Odejdou ze souboje i podruhé vítězně Golden Knights?

Vegas pokračuje v přesvědčivých výkonech. V uplynulém zápase hostili Rytíři Pittsburgh, čímž započali domácí trojboj. V duelu s Tučňáky opravdu zazářili, drtivou výhru nad Pens řídil svým hattrickem útočník Jonathan Marchessault. Golden Knights se tak dotáhli na rozdíl jednoho bodu v Pacifické divizi na Sharks, které v případě žraločího zaváhání mohou v noci přeskočit.

Minnesota stále neskládá zbraně, dveře do vyřazovací části jsou pro ni stále otevřené. Wild se nacházejí v Centrální divizi na pátém místě s jednapadesáti body na kontě. Na pozici divoké karty, kterou aktuálně drží Dallas s Vancouverem, jim chybí jeden bod. Divočáky nyní čekají tři bitvy na kluzištích soupeřů, kde by rádi navázali na poslední výhru proti Columbusu.

01:00 Florida Panthers – San Jose Sharks

Na závěr se přesuneme na Floridu, kam letos poprvé připlouvají Žraloci ze San Jose. 

Florida může v těžkém souboji se San Jose čerpat ze dvou posledních povedených výsledků, které jim přinesly dvakrát dva body. Panteři si nejprve vyšlápli na Toronto, načež dokázali skolit i Nashville. Panthers patří ve Východní konferenci až dvanácté místo, postup do play-off jim tak tentokráte pravděpodobně uteče.

Do utkání půjdou jako papíroví favorité, momentální forma ale hovoří proti nim. Sharks poslední dvě představení nezvládli, když poměrem 3:6 padli s Arizonou i Tampou. Žraloci by rádi poprvé na venkovním tripu zvítězili, čímž by uhájili druhé místo v Pacifické divizi a dokonce by stejnou příčku obsadili i v Západní konferenci.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.