bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Colorado oznámilo podpisy, Zadorov mezi nimi není. Napodobí Grigorenka a odejde do KHL?

20. července 2017, 16:00

Vojtěch Balon

Joe Sakic nedávno zveřejnil podpisy dalších tří hráčů, své kontrakty s Avalanche prodloužili Duncan Siemens, Gabriel Bourque a Felix Girard. Bez smlouvy ale nadále zůstává mnohem důležitější hráč: Nikita Zadorov.

Ten má na stole lukrativní nabídku z CSKA Moskva a nechal se slyšet, že počká do konce měsíce, zdali mu Colorado náhodou nenabídne lepší smlouvu.

Ruský bek ještě neodehrál kompletní sezónu v NHL a za Avalanche ještě nedal ani gól, ačkoliv průměrně trávil na ledě přes 19 minut na zápas. V jeho případě se ale Coloradu vyplatí hráče mírně přeplatit. Slabý tým totiž nutně potřebuje obránce, na soupisce má momentálně jen Erika Johnsona, Tysona Barrieho a Marka Barberia.

Zadorov byl společně s dalším Rusem Michailem Grigorenkem (na snímku) součástí protihodnoty za Ryana O'Reillyho, který byl před dvěma lety vyměněn do Buffala. Z pohledu Colorada se tato výměna jeví každým rokem jako horší a horší. Zatímco O'Reilly je jedním z lídrů Sabres, Grigorenko nikdy nenaplnil potenciál a po vypršení smlouvy pláchl do KHL, Nikita Zadorov by jej navíc mohl brzy následovat.

Podle Igora Eronka ze Sport Expressu už je moskevský rodák z CSKA domluvený na podmínkách smlouvy, nyní se tak čeká jen na to, jak zareaguje generální manažer Avs Joe Sakic.

 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.