bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Columbus může přidat už osmou výhru v řadě. Panteři zabojují o důležité body v Montrealu

19. března 2018, 18:28

Jiří Sameš

Boj o play-off je stále v obou konferencích otevřený. Také dnes v noci se bude hrát o velmi důležité body! Boston se v případě výhry nad Columbusem může přiblížit prvnímu místu ve Východní konferenci na rozdíl dvou bodů. Florida zavítá do Montrealu, kde se pokusí stáhnout svou ztrátu na osmé New Jersey. Zajímavou podívanou nabídne též souboj mezi Minnesotou a Los Angeles.

00:00 Boston Bruins – Columbus Blue Jackets

Bruins stále patří druhé místo ve Východní konferenci. Na první Tampu Bay Lightning sice ztrácejí čtyři body, mají ale dvě utkání k dobru. Boston si na čtyřzápasovém tripu připsal dvě výhry a dvě porážky. V letošní sezoně jej zdobí především kvalitní defenzíva – pouze 179 obdržených branek.

Blue Jackets zaznamenali sedm výher v řadě za sebou, čímž si v tabulce Východní konference hodně pomohli. V samotném závěru základní části by ještě mohli Modrokabátníci pomýšlet na třetí příčku v Metropolitní divizi. Na Philadelphii Flyers totiž ztrácejí pouze dva body.

Oba týmy si letos ve vzájemných zápasech připsaly po jedné výhře. 

00:00 Buffalo Sabres – Nashville Predators

Sabres mají nyní k dispozici šestizápasový homestand, do konce základní části jim pak zbývá odehrát ještě celkem jedenáct utkání. Také letošní sezona ovšem pro Šavle skončí zklamáním. V tabulce Východní konference jsou totiž vlastně po celou dobu poslední. Za 71 odehraných zápasů dokázali posbírat pouze 23 výher a 58 bodů.

Predators již mají postup do play-off zajištěn. O jejich vítězství v konferenci už zdá se nejsou také pochyby – před druhými Vegas Golden Knights mají totiž sedmibodový náskok. Svěřencům Petera Laviolettea vychází letošní sezona opravdu skvěle. Za uplynulých jedenáct utkání mají navíc na svém kontě deset výher a jednu prohru po nastavení.

Buffalo se utká s Nashvillem letos poprvé. Druhý vzájemný zápas je na programu 1. dubna v Bridgestone Areně.

00:30 Montreal Canadiens – Florida Panthers

Canadiens vyhráli za posledních osm zápasů pouze jednou a v tabulce Východní konference jsou na třináctém místě s 64 body. Naposledy hrál Montreal v neděli na ledě Toronta Maple Leafs a prohrál 0:4. Habs letos trápí ofenzíva – pouze 182 vstřelených branek (třetí nejhorší počin v NHL).

Panthers budou o play-off bojovat do poslední chvíle. Momentálně na osmou pozici ztrácejí pět bodů, mají však tři zápasy k dobru. Za uplynulých deset utkání mají Panteři sedm výher. Naposledy však doma nestačili na Edmonton Oilers (prohra 2:4).

Mezi oběma mužstvy to dnes bude čtvrté a zároveň poslední vzájemné utkání v letošní sezoně. Vždy zatím zvítězili domácí.

01:00 Minnesota Wild – Los Angeles Kings

Wild zvýšili po dvou výhrách po sobě svůj náskok před hranicí postupu či nepostupu na pět bodů. V tabulce Centrální divize jim patří i nadále třetí příčka. Minnesota dnes zahajuje třízápasový homestand. Na domácím ledě mají Wild jednu z nejlepších bilancí v lize (24-6-6)!

Kings si připsali za uplynulých pět zápasů dvě výhry a v tabulce Západní konference se propadli na poslední postupové místo. S devátými Dallas Stars mají navíc shodný počet bodů (84). Králové hrají následující čtyři zápasy venku, kde mají letos bilanci 20-13-3.

Mezi Minnesotou a Los Angeles proběhlo letos zatím pouze jedno vzájemné měření sil. Začátkem prosince 2017 zvítězili Kings doma 5:2.

03:00 Arizona Coyotes – Calgary Flames

Coyotes jsou stále nejhorším týmem NHL. V minulém utkání prohráli 1:3 s Minnesotou Wild a zaznamenali tak druhou porážku v řadě. Jejich jedinou branku vstřelil ve 25. minutě útočník Clayton Keller. Proti Calgary Flames dnes zakončí Arizona sérii pěti domácích zápasů. Ve své Gila River Areně má letos zatím bilanci 14-20-4.

Flames prohráli dvakrát v řadě za sebou a postup do play-off se jim tak zase vzdálil. Včera hokejisté Calgary padli na hřišti Vegas Golden Knights 0:4. Podruhé za poslední tři zápasy tak vyšli střelecky naprázdno. Po dnešním duelu s Arizonou se Flames vrátí zpět domů. Ve čtvrtek je poté čeká velmi důležitý zápas s Anaheimem Ducks.

Oba letošní vzájemné duely vyhrálo Calgary – nejprve 3:0, poté 5:2. Budou se svěřenci Glena Gulutzana radovat ze dvou bodů i dnes?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.