bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Columbusu hrozí devátá prohra v řadě, odvracet ji bude s Ottawou

24. února 2020, 22:10

Jan Vojkůvka

Pondělní program NHL nabídne jen jedno utkání, ve kterém se Columbus utká doma s Ottawou. Hlavní výplní dne je totiž uzávěrka přestupů.

Zatímco liga žije tzv. Trade deadline, Columbus musí k tomu řešit ještě zápasové starosti. Radosti totiž v posledních týdnech rozhodně neprožívá. Spíš naopak.

Pi zázračném vzestupu tabulkou do horních pater, se totiž Blue Jackets přestalo dařit. A to tak, že se jim hrubě nedaří. Prohráli totiž osm zápasů za sebou a ukončit tuto sérii potřebují, nejlépe, okamžitě.

Šanci dostanou proti Tampě, jež je třetím nejhorším týmem celé ligy. Horší jsou již jen hráči Detroitu a Los Angeles.

V této sezoně se zatím odehrály dva vzájemné zápasy. Vítězství si oba celky podělily, když hrály na svých ledech.

01:00 Columbus Blue Jackets - Ottawa Senators

CBJ: bilance 30-19-14 vs OTT: bilance 21-30-11

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.