bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Coyotes ukončili spolupráci s prezidentem a CEO Ahronem Cohenem

12. května 2020, 20:18

Jiří Sameš

Arizona Coyotes dnes ukončili spolupráci s prezidentem a generálním ředitelem (CEO) Ahronem Cohenem. Oznámil to reportér Craig Morgan z uznávaného webu The Athletic.

Coyotes loni v červnu změnili majitele, kdy se jím stal nově Alex Meruelo. Sekunduje mu zde ještě Andrew Barroway, rozhodující slovo má však prvně zmiňovaný pán.

Momentálně není jasné, proč se cesty Arizony a Cohena rozešly. Morgan ale poznamenal, že po nástupu nového majitele se začalo hovořit o změnách, co se obchodních operací týče.

„Mluvilo se o změnách na trenérské lavici a také ve vedení. Alex Meruelo, jenž koupil 95% podílu klubu necelý rok zpět, ale v listopadu prodloužil smlouvu s Johnem Chaykou. Trenéři by měli také pokračovat," napsal Morgan.

„Mnohem více se ale hovořilo o změnách v obchodních operacích. Když přijde nový majitel, je snazší udělat prvně změny na tomto postu. Ačkoli není jasné, jak Meruelo plánuje Cohena nahradit," doplnil.

Cohen u Coyotes působil od srpna roku 2015. No a pod jeho taktovkou klub zaznamenal zlepšení hned v několika ohledech, například návštěvnost nebo sponzorství.

Problémy s návštěvností v Arizoně nejsou žádnou novinkou. Letos se jim ale dařilo zaplňovat halu na 85.3%.

Mimochodem, není to tak dávno, co totožný krok učinili Chicago Blackhawks. V tomto případě šlo o docela velké překvapení.

27. dubna propustili Johna McDonougha, jenž byl jejich prezidentem a CEO dlouhých třináct let.

Čtěte také:
Zápasy v Britské Kolumbii? Premiér provincie se spojí s Bettmanem

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.