bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Čtvrtý zápas série patřil Vegas. Zázračný nováček stojí zápas od postupu do ligového finále

19. května 2018, 6:44

Martin Zíta

Vegas Golden Knights ovládli i druhý zápas na domácím ledě a v sérii s Winnipegem se chopili vedení 3:1 na zápasy.

Vegas Golden Knights – Winnipeg Jets

3:2 (1:0, 1:1, 1:1)

Stav série: 3:1

Branky a nahrávky: 3. W. Karlsson (Marchessault, R. Smith), 31. Nosek (Bellemare, Sbisa), 54. R. Smith – 30. Laine (Byfuglien, Wheeler), 46. T. Myers (Roslovic)

Postupu na dohled, Vegas zvládlo i čtvrtý zápas finále Západní konference a v sérii se chopilo vedení 3:1 na zápasy. Od ligového finále je tak dělí jediné vítězství. Výhru v polovině třetí třetiny vystřelil Reilly Smith, který byl také vyhlášen největší hvězdou utkání. Tradičně skvělý výkon odvedl v brance domácího týmu Marc-André Fleury, jenž pochytal pětatřicet střel soupeře. Kvítězství Vegas přispěl také český útočník Tomáš Nose, který v polovině utkání postrčil Golden Knights do vedení 2:1. Pro Noska to byl první gól v play-off.

M. Fleury (VEG) – odchytal 60:00 minut, 35 zákroků, úspěšnost 94,6 %
C. Hellebuyck (WPG) – odchytal 58:29 minut, 26 zákroků, úspěšnost 89,7 %

Tomáš Nosek (VGK) 1+0, 2 střely, čas na ledě 8:03

1. Reilly Smith (VGK)
2. Marc-André Fleury (VGK)
3. William Karlsson (VGK)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.