bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Čtyři prohry v řadě. Musíme zjistit, kdo je odhodlaný hrát za tým, hlásí naštvaný Andersen

20. ledna 2018, 11:00

Jakub Hromada

Ačkoliv se Toronto nachází na postupové příčce s pohodlným náskokem dvanácti bodů na čtvrté místo ve své divizi, kabina radostí nesrší. Maple Leafs ani ve Philadelphii nezvrátili nepříznivou sérii a vyfasovali čtvrtou porážku v řadě (tři z toho byly v nastaveném čase).

Javorové listy šly v první třetí do vedení díky úspěšnému provedení samostatnému úniku Browna, za necelou půl minutu to dokonce bylo o dvě branky. Všechno tak směřovalo k lepším zítřkům, avšak podobně jako v utkání s Blue Jackets i tady nakonec vyšla Babcockova parta naprázdno. Zaváhání Marnera potrestal Patrick, Simmonds posléze vyrovnal. A hned zkraje prodloužení rozhodl svou dvacátou šestou brankou v sezóně Sean Couturier.

Druhý gól navíc obdrželi modří ve vlastní přesilovce po přečíslení dvou na jednoho. "Jo, byl jsem frustrovaný. "Myslím, že i většina na lavičce je docela frustrovaná, že nehrají přesilovou hru a vidí takovou „snahu“. Musíme si sednout a říct si, jak chceme dále pokračovat,“ reagoval dánský gólman na celou situaci.

Právě on si asi jako jediný může dovolit takto mluvit. Letos si drží úspěšnost nad dvaadevadesáti procenty a opět patří mezi špičku celé ligy. Navíc čelil nejvíce střelám ze všech brankářů.

„Je to naše opora, chápu jeho slova. Na druhou stranu nikdo nechce ztratit takhle dobře rozjetý zápas. Všichni jsme na jedné lodi, musíme pracovat jako tým,“ reagoval po zápase Nazem Kadri na slova muže pod maskou.

Ačkoliv Andersen nezmínil žádná konkrétní jména, která mu jistě leží na srdci, je zřejmé, na koho narážel. Proti Columbusu se na prohře výrazně podílel obránce Morgan Rielly, nyní to byl mladík Marner. Oba ovšem mají své kvality a přímá kritika by byla nejspíše až příliš troufalá.

 „Nevidím důvod nechat proplout tyhle myšlenky do hlavy a navíc o nich mluvit. V něčem nejsme dobří, tak pojďme nalézt cestu, jak se zlepšit. To je to, na čem teď budeme pracovat. Hlavně dostat hlavy zpět do pořádku,“ vyjádřil se k rozhovorům i hlavní kouč Mike Babcock. 

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.