bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dallas hodlá vyztužit obranné řady, ve hře je Myers

26. října 2014, 15:35

Robert Novotný

Dallas začíná v NHL pořádně vystrkovat růžky. Začalo to příchodem Aleše Hemského a Jasona Spezzy z Ottawy. Tentokrát se Stars zaměřili na obranné řady, konkrétně na pozici pravého obránce. Chtěli Boychuka, ten nevyšel, a teď mají v hledáčku Myerse.

Dallas posílil své útočné řady o Aleše Hemského a Jasona Spezzu, ale rozhodně nezapomíná ani na zadní vrátka. Zaměřil se totiž na zisk nového pravého obránce s takovými kvalitami, aby mohl působit v první obranné dvojici.

Prvním jménem, o které má generální manažer Stars Jim Nill zájem, je Tyler Myers. Talentovaný čtyřiadvacetiletý urostlý obránce jednal během přestupového období s vedením Detroitu, který za něj ale nedokázal najít adekvátní protihodnotu. Myers odehrál v minulé sezóně v dresu Buffala 62 utkání, v nichž zaznamenal 22 kanadských bodů.

„Trápí mě, že se Sabers nedaří a já jsem s nimi nezažil žádný týmový úspěch. Jednou z možných voleb může být i případná změna působiště, ale na druhou stranu si myslím, že klub nabírá na nových obrátkách a je v něm určitý potenciál,“ prozradil Myers.

„Tyler je skvělý obránce. Je velký a pracovitý, takového by chtěl mít v týmu snad každý. Věřím, že by mu prospěla spolupráce v obranné dvojici s někým opravdu zkušeným. Dobře víme, jaký talent máme v kádru a zadarmo ho rozhodně nedáme,“ sdělil generální manažer Buffala Tim Murray.

Jim Nill to ale nebude mít se ziskem Myerse vůbec jednoduché, jelikož talentovaný obránce má v Buffalu podepsanou smlouvu až do roku 2019 a ročně si přijde na 5,5 milionu dolarů. Generální manažer Stars také počítá s tím, že pokud by se mu podařilo Myerse získat, bude muset jako protihodnotu nabídnout minimálně jednoho nadaného mladého hráče.

Nill se ale vůbec netajil s tím, že měl velký zájem o Johnnyho Boychuka. Tento třicetiletý obránce se ale nakonec dohodl s organizací New York Islanders, ve které podepsal smlouvu na jeden rok, během kterého si přijde přibližně na 3,3 milionu dolarů. „Konec sezóny je sice daleko, ale můžu skoro s jistotou říci, že se o Boychuka budeme znovu zajímat,“ prozradil generální manažer Stars.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.