bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dallas jedná se Seguinem o nové smlouvě. Dojde k dohodě ještě před sezónou?

30. července 2018, 8:00

Jan Šlapáček

Hvězdný útočník Tyler Seguin vstupuje do posledního roku své šestileté smlouvy a v Dallasu doufají, že klíčového hráče sestavy udrží i na následující ročníky. Hlavním cílem Stars je prodloužit s kanadským hráčem smlouvu ještě před začátkem nové sezóny.

Generální manažer Stars Jim Nill bude mít v příštích týdnech hodně práce. Čekají ho jednání se zástupci Tylera Seguina o nové smlouvě, kterému se pokusí nabídnout ty nejlepší možné podmínky pro setrvání v Dallasu. Jedno je ale jisté, snadná práce to nebude.

„Tohle není nikdy snadné. Při těchto jednáních se řeší spousta věcí. Domlouvají se podpisové bonusy, výše platu, délka smlouvy i určité záruky v případě výluky," prozradil Nill, který věří, že se Seguin podepíše pod novou smlouvu ještě před úvodním zápasem nového ročníku.

„Doufám, že to tak bude," svěřil se do mikrofonu novináře Marka Stepneskiho. „Zárověň ale nechci, aby lidé panikařili, pokud by se tak nestalo a nová smlouva na začátku ročníku podepsána nebyla," dodal zkušený manažer. Případ Johna Tavarese z letošního léta ale klid na duši fandům Dallasu rozhodně nepřidá.

Po uplynulé nevydařené sezóně chtějí v Texasu zažít znovu lepší časy a pokusit se o výraznější úspěch, který se v posledních letech ne a ne dostavit. A v případě úspěšné sezóny by se šance na prodloužení spolupráce se Seguinem rozhodně navýšily, pokud tedy v té době už nebude mít šestadvacetiletý hokejista nový kontrakt v kapse.

Dojde mezi Dallasem a Seguinem k dohodě ještě před sezónou, a nebo se celá situace zamotá? Umíte si případně představit i jeho odchod do jiného celku?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.