bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dany Heatley na bývalé agentce za podvody vysoudil 6,5 milionů dolarů

10. srpna 2017, 8:00

Vojtěch Balon

V posledních sezónách kariéra bývalého padesátigólového střelce Danyho Heatleyho rychle uvadala. V Minnesotě se stal přebytečným, v Anaheimu skončil po sedmi zápasech, na Floridě si za první tým nezahrál vůbec. Heatley v tichosti dohrál kariéru v německém Norimberku, teď ale může skákat radostí.

V táhlém soudním sporu totiž Heatley na své bývalé agentce a zároveň finanční poradkyni Stacey McAlpineové vysoudil odškodnění v celkové výši zhruba 6,5 milionů dolarů.

Bývalý kanadský hokejista se nechal podvést při nákupu nemovitostí. McAlpineová a její rodiče Gerald a Eugenia Danyho Heatlyho navedli ke koupi mnoha nemovitostí napříč Kanadou a Spojenými státy, slíbené vysoké výnosy se ale jaksi nedostavily. Heatleyho bývalá agentka prý navíc z účtu známého hokejisty nelegálně vybrala částku přesahující 4 milióny dolarů.

Dvacetistránková obžaloba obsahuje obvinění z konspirace, vydíraní, porušení svěřenecké povinnosti a bezdůvodné obohacení. Rodina McAlpineů podle Heatlyho používala různé identity a alter ega, aby se skryla před zodpovědností. Stacey McAlpineová je - co se podvodů týče - známá firma, za nepovolené investice do nemovitostí jí nedávno obvinil i bývalý obránce Ottawy Chris Phillips.

Spor se táhl od roku 2012, k rozsudku ale došlo až před pár dny. Boží mlýny sice melou pomalu, ale přece...

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.