bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

David Pastrňák kraluje střelcům NHL. Zaskórujte na Black Friday i vy

30. listopadu 2019, 0:05

Redakce eSports.cz

David “Pasta” Pastrňák v dresu Boston Bruins válí a ukazuje formu jako hrom. Drží se na špici mezi nejlepšími střelci NHL a v každém zápase vede Medvědy za vítězstvím. Třeba jako v noci na středu svým druhým hattrickem sezony. Jaká byla jeho hokejová cesta a s čím překonává branky soupeřů?

Nezastavitelná střela už odmala

Hokejový talent Davida Pastrňáka se projevil už ve školce. Bez problémů se vyrovnal dětem v 1., 2. a 3. třídě, a už jako předškolák s nimi odehrával soutěžní zápasy. V tvrdé práci nepolevil a v krasojízdě pokračoval i na základní škole. Hokejovým uměním byl daleko za svými vrstevníky a za havířovský A tým nastoupil už ve svých 15 letech.

Z Havířova do NHL

V roce 2014 si ho do svého kádru vybral zámořský klub NHL Boston Bruins. Kvůli zranění ale nestihl začátek sezony a Medvědi ho poslali do farmářského týmu Providence Bruins. Hned v prvním měsíci ukázal svoje hokejové nadání, když v sedmi zápasech nasbíral 9 kanadských bodů a získal ocenění nejlepšího útočníka a nováčka měsíce AHL.

Netrvalo dlouho, a Boston, který potřeboval doplnit kádr, povolal Davida Pastrňáka z farmy. První trefu si připsal 10. května 2015, když v brance Philadelphie Flyers prostřelil Raye Emeryho.

Vylaďte se do klubových barev Boston Bruins

I díky obrovské formě Davida Pastrňáka se Medvědi zabydleli na prvních příčkách tabulky východní konference i celé NHL. Nejvyšší čas obléct se do klubových barev Boston Bruins a ukázat, kdo vládne nejvyšší zámořské soutěži.

Radost vám udělají trička, mikiny nebo čepice Boston Bruins. Hodí se kamkoliv - do ochozů, na pivo s kamarády i jen tak na procházky nebo výlety.

Správný hokejový fanda má pokoj sladěný do posledního detailu. Nechybí vám náhodou povlečení, polštářek nebo ručník v barvách Boston Bruins? Doplňte si svou fanouškovskou výbavu.

I díky Black Friday popadaly ceny ve fanshopu Boston Bruins dolů. Pořiďte si fanouškovskou výbavu za skvělé ceny.

Přejít na stránku Black Friday ve Sportobchod.cz »

Vybruslete na led jako Pasta

David se učil základy bruslení na havířovském zimáku v dívčích krasobruslařských bruslích. Když chcete být nejlepší na ledě, je jedno, s čím začínáte. Na ostré zápasy je ale lepší si pořídit kvalitnější výstroj.

S čím dobývá branky soupeřů David Pastrňák?

Hokejka Bauer Nexus 2N PRO Grip pomáhá Davidovi prokličkovat hřiště a zakončit jízdu přesnou trefou. Okamžitě reaguje na pohyb ruky, takže se osvědčí i při střelbě v nepřehledné skrumáži před brankou. Palte na soupeře nechytatelné bomby.

Aby byl Pasta rychlejší než soupeři, obouvá brusle Bauer Vapor 2X Pro - absolutní špičku pro frekvenční bruslení. Mají širší špičku a pata je tvarovaná do písmene V. Díky tomu přenesete maximální množství energie a soupeři budou mít problém vás chytit. Nedejte nikomu šanci.

Využijte slevy Black Friday. Vyměňte staré brusle za nové Bauer Vapor 2X Pro s ještě lepší cenou.

Přejít na stránku Black Friday ve Sportobchod.cz »

Tělo chrání Davidu Pastrňákovi výstroj z řady Bauer Supreme. Anatomicky střižené lokty Bauer Supreme 2S Pro, ramena Bauer Supreme 2S Pro a kalhoty Bauer Supreme 2S Pro Velcro Pants tlumí nárazy a regulují teplotu podle toho, jak zrovna potřebujete. O bezpečí a pohodlí při hře se postará Bauer PORON® XRD™.

Do hledáčku Black Friday se dostala i ramena Bauer Supreme 2S Pro. Vsaďte na pohodlné chrániče profíků za nízkou cenu.

Přejít na stránku Black Friday ve Sportobchod.cz »

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.