bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Definitivní konec v NHL? Fleischmann na zkoušce v Minnesotě neprošel prohlídkou

26. září 2016, 9:00

Vojtěch Balon

Prakticky celé léto čekal na nabídku, než musel vzít zavděk pozvánkou do přípravného kempu Minnesoty Wild. Tomáš Fleischmann ale za Divočinu nakonec neodehrál ani jeden přátelský zápas, kopřivnický rodák totiž neprošel vstupní prohlídkou.

Vedení klubu nezveřejnilo detaily Fleischmannova propuštění ze zkoušky, takže těžko soudit, v čem je zakopaný pes. Dvaatřicetiletého útočníka ještě v dobách jeho působení na Floridě dlouho soužily trable s krevními sraženinami na plicích a Fleischmann stále bere prášky na ředění krve.

Fleischmannův agent Rich Evans vancouverskému rádiu News 1130 Sports v polovině září prozradil, že o pozvání jeho klienta na zkoušku mělo zájem hned osm klubů NHL. V této chvíli ale můžeme jen spekulovat o tom, jestli tyto blíže neupřesněné kluby interes o bývalého českého reprezentanta neztratily.

V posledních dvou sezónách vystřídal rodák z Kopřivnice hned čtyři dresy. Z Floridy byl vyměněn do Anaheimu, tam se ale zdržel jen do konce sezóny 2014/2015. Přesně před rokem si Tomáš Fleischmann vybojoval roční smlouvu v Montrealu, kde výkonnostně pookřál, před uzávěrkou výměn byl ovšem vytrejdován do Chicaga a nutno říct, že u Blackhawks jeho cena klesla.

V play-off Fleischmann zasáhl jen do prvních čtyř utkání Černých jestřábů proti St. Louis. V nich si nepřipsal žádný bod a pouhé tři střely na branku. Pátý, šestý a sedmý zápas (ve kterém Bluesmani rozhodli o postupu do druhého kola) sledoval pouze z tribuny.

Už loni o zkušeného křídelníka usilovaly Vítkovice, Tomáš Fleischmann ale dal přednost NHL. Posílí svůj mateřský klub nyní?

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.