bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Den druhý, kam zamíří Jágr? A co Marleau?

2. července 2017, 19:30

Martin Zíta

Kevin Shattenkirk má podepsáno, spoustu hráčů ale stále zůstává bez smlouvy. Mezi ty nejvěhlasnější patří třeba český útočník Jaromír Jágr. Kam zamíří? Sledujte s nhl.cz průběh druhého dne po otevření trhu s volnými hráči.

23:00 – Přenos z druhého dne po otevření trhu s volnými hráči je u konce. Nejpodstatnější a v podstatě jedinou informací dnešního dne je podpis Careyho Price.

22:40 – Za poslední hodinu jsme se dozvěděli pouze to, že si PK Subban stáhl Snapchat. Mezi volnými hráči je ale klid.

21:53 – Generální manažer Montrealu Canadiens Marc Bergevin promluvil o tom, zda čekal, že by poté, co dal Alexandru Radulovovi šanci, se k Rus ke klubu otočí zády a bude popotahovat prodloužení smlouvy. "Pokud chcete věrnost, kupte si psa," řekl.

21:35 – Chicago dostane od Golden Knights "budoucí kompenzaci". Víc nevíme.

21:15 – Nezbývá než opakovat informaci, kterou jsme psali před více než hodinou. Ticho po pěšině. 

20:48 – Dlouho se o tom vědělo a stejně dlouho se čekalo, až se to skutečně stane. Chicago vyměnilo Marcuse Krügera do Las Vegas. Protihodnota zatím zveřejněná nebyla.

20:20 – Domluvit se s Iljou Kovalčukem asi nebude úplně jednoduché. Ruský útočník požaduje smlouvu nejméně na tři roky a nechce jít pod šest a půl milionů.

20:10 – Už víme i částku, za kterou Carey Price podepsal. Podle Elliotta Friedmana Price ročně dostane deset a půl milionů dolarů. 

20:07 – První rozruch a vcelku zásadní. Montreal Canadiens se dohodl na osmileté smlouvě s Careym Pricem. Právě běžící smlouva kanadskému brankáři skončí po blížící se sezoně a teoreticky mohl opustit klub bez náhrady.

20:00 – Po divočině prvního dne je dnes o poznání klidněji a v podobném duchu se ponese zřejmě i zbytek středoevropského večera. 

19:42 – Shane Doan vůbec poprvé ve své dlouhé kariéře změní dres a rozhodnutí nehodlá uspěchat. O služby čtyřicetiletého útočníka se údajně zajímají čtyři kluby, přičemž Doanovo rozhodnutí nemají fanoušci čekat ve dnech krátce po otevření trhu.

19:30 – Alexander Radulov se podle včerejších informací ze zámoří rozhodoval mezi nabídkami Montrealu a Dallasu. Do podpisové rovnice ale podle všeho může vstoupit ještě další faktor – návrat do KHL. Pokud Radulov nedostane smlouvu, jakou by si představoval, zřejmě se vrátí do Ruska.

19:30 – Vše se netočí kolem podpisů. Rušno je kolem Matta Duchena z Colorada, ostatně jako několik posledních týdnů. Aktuálně má podle Aarona Portzlina z The Dispatch dva vážné zájemce v podobě Columbusu a Bostonu. Avs chtějí na oplátku mladé obránce. Blue Jackets by museli obětovat jednoho z dvojice Ryan Murray, Gabriel Carlsson (podle výše zmíněného novináře možná i oba dva), Boston zase Brandona Carla. V obou případech by nebyl seznam odeslaného zboží do Colorada kompletní.

19:30 – Mnoho velkých jmen ze seznamu volných hráčů zmizelo jen několik málo hodin po otevření okna, ve kterém mohou hráči a týmy podepisovat nové kontrakty. Stále ale v nabídce zůstává řada zajímavých hráčů. Bez působiště jsou Jaromír Jágr, Alex Radulov, Patrick Marleau, Andrej Markov nebo Shane Doan.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.