bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Detroit se pokusí prodloužit úspěšné období, Buffalo vyzve Ottawu už večer

3. listopadu 2018, 18:30

Martin Zíta

Už v 19 hodin začne hokejový program, který se přes noc protáhne až do nedělního rána. Vše odstartuje zápas mezi Buffalem a Ottawou.

19:00 Buffalo Sabres – Ottawa Senators

Už podruhé se letos setkají hráči Buffala a Ottawy. První vzájemný zápas ovládli v noci na pátek Senators v poměru 4:2. Příhodně to byl dosud poslední zápas, který letos oba celky odehrály. Buffalo prohrálo i předchozí dva duely. Senators se díky vítězství nad Buffalem podařilo přerušit sérii porážek, ovšem na ledě soupeře stále táhnou sérii čtyř porážek v řadě.

0:00 Montreal Canadiens – Tampa Bay Lightning

Před sezonou by zřejmě málokdo očekával, že Tampu a Montreal bude po téměř měsíci základní části dělit pouze jeden bod. Oba celky v posledních pěti zápasech vyhrály třikrát. Poslední tři vzájemné zápasy Habs a Bolts pak došly až k samostatným nájezdům.

0:00 Detroit Red Wings – Edmonton Oilers

Detroit vyhrál poslední tři zápasy a pomalu si napravuje reputaci z úvodu sezony, kdy čekat na první vítězství nejdéle z celé ligy. Edmonton zase vyhrál čtyři z posledních pěti zápasů. Vloni si ze dvou vzájemných zápasů oba týmy odnesly po jedné výhře.

0:00 New York Islanders – New Jersey Devils

Ostrované vyhráli poslední čtyři zápasy a po nepříliš oslnivých výkonech v prvních zápasech se zvedli. Dvakrát za sebou si naposledy poradili se silným Pittsburghem. New Jersey naopak po povedeném začátku zvolnilo. Do zápasu s New Yorkem Devils naskočí bez Pavla Zachy, kterého vedení týmu poslalo na farmu.

0:00 Pittsburgh Penguins – Toronto Maple Leafs

Podruhé se letos střetnou hráči Toronta a Pittsburghu. Poprvé se Pens podařilo Toronto vynulovat a zvítězit. Oba týmy jsou aktuálně v podobné pozici, když prohrály poslední dva zápasy. Pens však předchozí tři vyhráli, zatímco Maple Leafs mají z posledních pěti zápasů jen dvě výhry. Na hřišti soupeře ovšem Leafs letos naskočili pětkrát a ani jednou neztratili bod.

0:00 Washington Capitals – Dallas Stars

Obhájce titulu se letos poprvé setká s Dallasem a Capitals jdou do zápasu se dvěma výhrami v posledních pěti zápasech. Dallas má za stejné období v podstatě opačnou bilanci. Stars vyhráli čtyři z pěti zápasů.

1:00 St. Louis Blues – Minnesota Wild

Kdy se naposledy tito soupeři setkali, bylo z toho jedenáct branek a hned osm jich z branky lovilo St. Louis. V posledních zápasech ale mají střeleckou náladu právě Blues, když za poslední dva duely vstřelili celkem dvanáct gólů. Lepší formu ale celkově mají Wild, kteří vyhráli čtyři z posledních pěti zápasů.

1:00 Nashville Predators – Boston Bruins

Nejlepší tým soutěže na svém ledě přivítá Boston. V posledních pěti zápasech ale Preds trochu polevili, když získali jen tři vítězství. Stejnou bilanci mají za stejné období i Bruins, v jejichž dresu válí nejlepší střelec soutěže David Pastrňák.

3:00 Vegas Golden Knights – Carolina Hurricanes

Ani jednomu ze soupeřů se v posledních zápasech příliš nedaří. Carolina z posledních pěti zápasů vyhrála dva a táhne sérii tři porážek. Vegas prohrálo poslední dva zápasy a z posledních pěti má pouze jedno vítězství.

3:00 Calgary Flames – Chicago Blackhawks

Chicago prohrálo poslední čtyři zápasy a má z tohoto pohledu druhou nejhorší formu v celé soutěži. Calgary naopak vyhrálo poslední tři zápasy a vyhrálo také poslední tři vzájemné zápasy.

3:30 LA Kings – Columbus Blue Jackets

Los Angeles začalo novou sezonu velice špatně a po dvanácti zápasech má na kontě tři vítězství. Proti se postaví Columbus, který tři vítězství nasbíral v posledních pěti zápasech. Většinu bodů Blue Jackets letos nasbírali na hřišti soupeře, kde vyhráli čtyři z pěti zápasů.

3:30 San Jose Sharks – Philadelphia Flyers

Oba soupeři se na začátku sezony už jednou setkali a San Jose vyprášilo Flyers osmi góly. San Jose ovšem prohrálo poslední dva zápasy a celkem za posledních pět duelů vyhrálo jen dva. Flyers vyhráli poslední dva zápasy, předchozí tři zápasy ale ztratili a oba celky mají z posledních pěti duelů stejnou bilanci

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.