bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Devils a Hurricanes se pokusí udržet si skvělou formu, Florida zabojuje o první výhru

16. října 2018, 19:00

Jiří Sameš

National Hockey League bude v noci z úterý 16. na středu 17. října pokračovat dalšími osmi zápasy. Dosud neporažení New Jersey Devils přivítají doma Dallas Stars. Dobrý vstup do nové sezony pak budou chtít potvrdit také Carolina Hurricanes, hrající na ledě Tampy Bay Lightning. První výhru v sezoně naopak budou vyhlížet Florida Panthers, kteří se představí na hřišti Philadelphie Flyers.

01:00 New Jersey Devils – Dallas Stars

Devils vyšel vstup do nové sezony NHL na výbornou. Po třech zápasech jsou totiž zatím stoprocentní, přičemž jim patří druhé místo v Metropolitní divizi a šesté místo ve Východní konferenci.

Svůj doposud poslední zápas odehráli Ďáblové minulou neděli, 14. října. Na domácím ledě přitom porazili San Jose Sharks 3:2. Dvakrát v utkání skóroval útočník Kyle Palmieri, brankář Keith Kinkaid zase předvedl 37 úspěšných zákroků.

Hokejisté New Jersey zahajují sezonu 2018/2019 čtyřzápasovým homestandem (nepočítáme-li úvodní zápas ve švédském Göteborgu). Po Stars ještě přivítají Colorado Avalanche.

Stars mají odehráno v nové sezoně už pět zápasů s bilancí 3-2-0. V tabulce Centrální divize jsou momentálně na čtvrté pozici, v Západní konferenci se pak drží na páté příčce.

V noci na dnešek Dallas prohrál na ledě Ottawy Senators 1:4. Jeho jedinou branku vstřelil v 17. minutě při přesilové hře obránce John Klingberg.

Po zápase s Devils budou mít svěřenci Jima Montgomeryho dvoudenní volno. Následně v noci z pátku na sobotu zahájí sérii tří zápasů doma v řadě proti Minnesotě Wild.

Lídři týmů: Kyle Palmieri (6+0) – Alexandr Radulov (4+6)

01:00 New York Rangers – Colorado Avalanche

Rangers se v úvodu sezony 2018/2019 zatím poněkud trápí. Po pěti odehraných zápasech mají totiž na svém kontě bilanci 1-4-0 a pouze dva body. V tabulce Metropolitní divize jsou na posledním, osmém místě, ve Východní konferenci je pak najdeme na čtrnácté pozici.

Naposledy Jezdci hráli minulou sobotu, 13. října, přičemž na domácím ledě podlehli Edmontonu Oilers těsně, 1:2. Jedinou trefu týmu z Manhattanu obstaral ve 13. minutě útočník Mika Zibanejad.

Rangers dnes v noci zakončí proti Avalanche třízápasový homestand. Hned zítra je čeká utkání na ledě Washingtonu Capitals.

Avalanche se zatím za své výkony rozhodně nemusí stydět. Z úvodních pěti zápasů totiž dokázali třikrát zvítězit a v tabulce Centrální divize se nachází se sedmi body na třetí příčce. V Západní konferenci poté zaujímají čtvrtou pozici.

Svůj poslední zápas odehráli Avs minulou neděli, tedy 14. října. Doma ovšem prohráli s Calgary Flames 2:3 po prodloužení. O góly se postarali útočníci Nathan MacKinnon a J.T. Compher.

Hokejisté Colorada dnes otevřou na ledě Rangers čtyřzápasový trip. Postupně poté narazí ještě na Devils, Hurricanes a Flyers.

Lídři týmů: Jesper Fast (1+3) – Mikko Rantanen (1+7)

01:00 Philadelphia Flyers – Florida Panthers

Flyers začátek nové sezony nevychází podle představ – na svém kontě mají dvě výhry z pěti zápasů. V tabulce Metropolitní divize jsou v tuto chvíli na sedmém místě, v tabulce Východní konference pak na třináctém místě. 

V sobotu, 13. října, Philadelphia prohrála doma s Vegas Golden Knights 0:1. Zápas odchytal Brian Elliott a zaznamenal v něm celkem 20 úspěšných zákroků. 

Po utkání s Panthers čeká na Letce další duel v noci ze čtvrtka na pátek, na ledě Columbusu Blue Jackets.

Panthers taktéž úvod sezony 2018/2019 nevychází. Tým ze slunné Floridy dokonce stále čeká na první výhru v tomto ročníku. V tabulce Atlantické divize i v tabulce Východní konference mu zatím v obou případech patří poslední místo se ziskem pouhého jednoho bodu.

Naposledy Panteři nestačili na Vancouver Canucks – domácí prohra 2:3. V utkání měl na obou gólech Cats podíl útočník Vincent Trocheck (gól, asistence).

Florida se v noci vrací zpět do akce po dvoudenní pauze. 

Lídři týmů: Jakub Voráček (2+6) – Jevgenij Dadonov (1+2)

01:00 Pittsburgh Penguins – Vancouver Canucks

Penguins vstoupili do nového ročníku zámořské soutěže poměrně slušně – čtyři odehrané zápasy, bilance 2-1-1, pět bodů. V tabulce Metropolitní divize jsou momentálně čtvrtí, v tabulce Východní konference pak devátí.

Minulou neděli, 14. října, Pens prohráli na ledě Montrealu Canadiens 3:4 po samostatných nájezdech. Jejich góly přitom vstřelili obránce Kris Letang a útočníci Dominik Simon, Phil Kessel. Letang a Kessel si v utkání mimochodem připsali ještě každý po jedné asistenci.

Po zápase s Canucks vyrazí Tučňáci na čtyřzápasový trip do Kanady.

Canucks musí být s úvodem sezony spokojení. Zatím jim totiž patří třetí místo v Pacifické divizi a sedmé místo v Západní konferenci – pět odehraných zápasů, bilance 3-2-0, šest bodů.

V minulém zápase Vancouver vyhrál na ledě Panthers 3:2. Vítěznou branku utkání vstřelil ve 47. minutě útočník Bo Horvat. 

Kosatky jsou v tuto chvíli na pětizápasovém tripu. Ten ukončí v noci ze čtvrtka na pátek na ledě Winnipegu Jets.

Lídři týmů: Jevgenij Malkin (1+7) – Elias Pettersson (5+3)

01:30 Tampa Bay Lightning – Carolina Hurricanes

Lightning jdou do dnešního nočního utkání proti Hurricanes s bilancí 2-1-0. V tabulce Atlantické divize jsou na šestém místě, v tabulce Východní konference se pak nacházejí na jedenácté pozici.

V posledním zápase Tampa porazila doma Columbus Blue Jackets vysoko, 8:2. Dvakrát se v utkání prosadil útočník Brayden Point. Minimálně jeden kanadský bod si mimochodem připsalo celkem třináct hráčů.

Svěřenci Jona Coopera zahajují sezonu pětizápasovým homestandem. Po Hurricanes pak ještě přivítají Detroit Red Wings.

Hurricanes si v úvodu nového ročníku NHL počínají zatím skvěle. S bilancí 4-1-1 a devíti body jsou totiž na čele Metropolitní divize a na druhém místě Východní konference.

V minulém utkání ovšem Carolina prohrála na ledě Winnipegu Jets 1:3. Její jedinou branku obstaral ve 48. minutě zápasu útočník Micheal Ferland.

Canes dnes v noci zakončují na kluzišti Lightning třízápasový trip. Následně na ně čeká třídenní přestávka.

Lídři týmů: Brayden Point (3+1) – Sebastian Aho (4+7)

02:00 Minnesota Wild – Arizona Coyotes

Wild zatím nemohou být se svými výkony spokojeni, jelikož po úvodních pěti zápasech mají na svém kontě pouze jednu výhru a čtyři body. V tabulce Centrální divize se také nacházejí na posledním, sedmém místě.

V noci na dnešek hokejisté Minnesoty prohráli na ledě Nashvillu Predators 2:4. Střelecky se přitom prosadili obránce Matt Dumba a útočník Mikko Koivu.

Po zápase s Coyotes bude mít Divočina k dispozici dvoudenní volno.

Coyotes se také vstup do nové sezony nevydařil. V úvodních čtyřech zápasech si totiž připsali pouze jednu výhru, dva body a v tabulce Západní konference zaujímají poslední, patnáctou pozici.

V neděli, 14. října, Kojoti prohráli doma s Buffalem Sabres 0:3. Zápas odchytal Antti Raanta, přičemž do statistik zapsal 20 úspěšných zákroků.

Yotes dnes v noci otevřou na hřišti Wild čtyřzápasový trip. Následně zavítají ještě na led Chicaga Blackhawks, Jets a Blue Jackets.

Lídři týmů: Zach Parise (1+6) – Dylan Strome (1+0)

02:00 Winnipeg Jets – Edmonton Oilers

Jets a jejich start do nové sezony se musí označit jako dobrý. Kanadský tým má totiž na svém kontě tři výhry a dvě porážky, nachází se tedy nad 50% hranicí. V tabulce Západní konference zatím Tryskáčům patří osmé místo.

V minulém zápase hokejisté Winnipegu porazili doma Hurricanes 3:1. Gólově se v utkání postupně prosadili útočníci Patrik Laine, Bryan Little a Kyle Connor. Brankář Laurent Brossoit zaznamenal při svém debutu v dresu Jets celkem 42 úspěšných zákroků.

Tryskáči si nyní mohou užívat série šesti zápasů doma v řadě za sebou. Jejich dlouhý homestand skončí až 24. října.

Oilers mají zatím odehrané pouze tři zápasy s bilancí jedné výhry a dvou proher. V tabulce Pacifické divize jsou momentálně na sedmém místě, v tabulce Západní konference jim pak patří čtrnáctá příčka.

V sobotu večer, 13. října, Edmonton zvítězil na ledě Rangers 2:1. Dva kanadské body (gól, asistence) si připsal útočník a zároveň kapitán mužstva z Alberty Connor McDavid.

Olejáři dnes v noci zakončují na ledové ploše Jets třízápasový trip (nepočítáme-li úvodní zápas ve švédském Göteborgu). 

Lídři týmů: Kyle Connor (4+1) – Connor McDavid (3+2)

04:00 Vegas Golden Knights – Buffalo Sabres

Golden Knights se zatím v úvodu sezony 2018/2019 nedaří. Nováček loňské sezony má po šesti odehraných zápasech na svém kontě bilanci 2-4-0. V tabulce Západní konference mu přitom patří třináctá příčka.

Naposledy hráli Zlatí rytíři v sobotu, tedy 13. října, na ledě Flyers a vyhráli 1:0. Jediným úspěšným střelcem utkání byl útočník Cody Eakin. Skóroval mimochodem 1 minutu a 25 vteřin před koncem třetí třetiny.

Hokejisté Vegas dnes v noci zahájí proti Sabres pětizápasový homestand. 

Sabres si zatím musí začátek letošní sezony pochvalovat – z pěti odehraných zápasů bilance 3-2-0, šest bodů. V tabulce Východní konference jsou také v tuto chvíli na sedmé pozici.

Poslední zápas Šavle odehrály minulou neděli, 14. října, přičemž na ledě Coyotes vyhrály 3:0. Svou první branku v NHL v utkání vstřelil Rasmus Dahlin, jednička draftu 2018.

Buffalo momentálně absolvuje pětizápasový trip po Západní konferenci.

Lídři týmů: Jonathan Marchessault (2+4) – Jack Eichel (3+2)

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.