bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Do města hazardu zavítá Calgary, Chicago změří doma síly s Ottawou

21. února 2018, 20:20

Jan Šlapáček

Čtvrteční program nabídne fanouškům pouhé tři zápasy, nudu ale rozhodně nečekejte. Chicago přivítá ve své aréně Ottawu, která se v posledních zápasech začala zlepšovat. Poté si to Anaheim rozdá o důležité body s Dallasem a celou noc uzavře souboj Vegas s Calgary.

2:00 Chicago Blackhawks - Ottawa Senators

První klání dnešní noci se rozehraje v Chicagu, kam zavítají hokejisté Senators. Pro oba celky skončí letošní sezóna s největší pravděpodobností po základní části a pro některé hráče to může být dnes jeden z posledních duelů za současného zaměstnavatele.

Hokejisté Chicaga z posledních deseti zápasů zvládli vyhrát pouze jednou a jejich forma je naprosto otřesná. To Ottawa je na tom o poznání lépe, když ze stejného počtu zápasů zvítězila šestkrát.

4:00 Anaheim Ducks - Dallas Stars

Anaheim i Dallas čeká dramatický závěr základní části. Dallas má na třetím místě Centrální divize náskok jednoho bodu před dotírající se Minnesotou, Anaheim má naopak stejně bodů jako Minnesota, která aktuálně drží druhou divokou kartu.

Oba celky z posledních deseti zápasů získaly dvanáct bodů, a tak se dá očekávat, že nás dneska čeká napínavý a vyrovnaný souboj.

4:30 Vegas Golden Knights - Calgary Flames

Golden Knights přišli minulou noc o první místo v celé NHL, nicméně dnes se na něj mohou zase vrátit. Z posledních deseti zápasů vyhrál nováček soutěže šestkrát a čtyřikrát skončil jako poražený.

Calgary má aktuálně horší formu, z posledních čtyř zápasů prohrálo hned třikrát a pokud se rychle nevrátí na vítěznou cestu, mohlo by to Flames klidně stát i účast ve vyřazovacích bojích.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.