bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Do NHL míří další Tkachuk. Matthew se bude potkávat s Bradym

6. června 2018, 8:00

Lukáš Podleśny

Tkachuk! Jméno, na které slyší snad každý hokejový fanoušek. Nejenže byl Keith Tkachuk jedním z nejlepších hráčů své doby, nyní již arény týmů NHL objíždí také Keithův syn Matthew. A aby toho nebylo málo, mezi největší favority letošního draftu patří jeho druhý syn Brady.

Brady Tkachuk je v letošním draftu pasován mezi elitní čtyřku. Na první místo se přes Dahlina zřejmě nedostane, nicméně další pozice jsou zcela reálné. Přičemž zcela nejpravděpodobnější je umístění na třetím místě, na kterém by si Bradyho měl vybrat Montreal. V NHL se tak rýsuje nový bratrský souboj, jenž by mohl být kořením už příštího ročníku.

„Vždycky jsme ve všem soutěžili, například jsme hrávali inline hokej. Pořád hrajeme basketbal a před pár týdny, na Den matek, jsme hráli 1 na 1 a bylo to docela tvrdé. Neskončilo to ale bitkou, takže to bylo dobré“, nechal se slyšet Brady Tkachuk. Ten se mimochodem, společně s dalšími adepty na první příčky draftu, zúčastnil čtvrtého finále Stanley Cupu

Nejmladší z Tkachuků letos zaznamenal velmi dobrou sezónu na Bostonské univerzitě. Ve čtyřiceti zápasech sice vsítil pouze osm branek, avšak k tomu přidal hned 23 asistencí a stal se tak čtvrtým nejproduktivnějším hráčem týmu. Americké dvacítce pak navíc devíti body v sedmi utkáních pomohl k zisku bronzové medaile z juniorského šampionátu.

Kdekoliv se první zápas mezi dvěma bratry uskuteční, Brady ví, jak bude vypadat: „Nemyslím si, že to bude jiné než za mlada. Bude to dost tvrdé a rozhodně se navzájem nebudeme šetřit. Jen spolu pravděpodobně budeme hodně diskutovat.“

Každopádně bude rodina Bradyho Tkachuka bedlivě sledovat první kolo draftu v Dallasu a následně také první bratrský souboj v NHL. Aby taky ne, když si Tkachukovi na 22. června koupili 95 lístků a vyprodali tak celou jednu sekci.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.