bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Do začátku přípravy budu ve stoprocentní formě, hlásí Karl Alzner

16. srpna 2016, 8:30

Vojtěch Balon

Kýla a zranění třísel mu předčasně ukončily sezónu, možná i jeho absence stála Washington větší úspěch v play-off. Jedna z opor Caps Karl Alzner však dělá rychlé pokroky a slibuje, že do začátku kempu koncem září už bude trenéru Barrymu Trotzovi k dispozici.

„Už týden po lékařském vyšetření jsem začal individuálně trénovat. Kýla už je v pohodě, stále ale čekám, až budou stoprocentní i třísla,“ přiznal zkušený obránce.

Rodák z Burnaby už polyká tréninkové dávky a vrací se do formy se spoluhráči Nicklasem Bäckströmem a Stanislavem Galijevem, podle svých slov se ale do bruslení ještě nemůže pořádně opřít. „Na ledě už zvládám všechno, ale jsem trošku pomalejší, protože v tom místě nedokážu nohu úplně propnout. Až se mi to podaří, budu stoprocentní,“ hlásí Alzner.

Capitals sedmadvacetiletého zadáka postrádali v rozhodujícím utkání série proti Penguins, v předchozím duelu druhého kola play-off si totiž Alzner natáhl třísla a kluboví lékaři celku z americké metropole tvrdí, že za toto zranění mohla přetrvávající kýla. Karl Alzner podstoupil léčení v době, kdy jeho manželka Mandy porodila druhého potomka do jejich rodiny.

„Celé to tak nějak souvisí dohromady. Věděl jsem, že nějakou bolest cítím více než rok, ale vždy jen v posilovně, ne na ledě. Jestli tomu správně rozumím, tak kýla dá zabrat vašim bokům a tříslům. Ty jsem začal cítit už v prvním kole proti Philadelphii a začalo se to zhoršovat,“ vysvětloval hráč, jehož zranění jinak vždy obcházela. Více než 450 odehraných utkání základní části v řadě (nepočítaje play-off) je toho výstižným důkazem.

„Načasování nemohlo být horší,“ přiznal. Stihne se dát Alzner dokupy, aby výše zmíněnou sbírku ještě rozšířil? To zjistíme 13. října, kdy Capitals v Pittsburghu odstartují sezónu 2016/2017.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.