bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dotáhne Arizona kanadský trip k dokonalosti? Na Západě se odehraje derby

20. listopadu 2017, 20:00

Lukáš Podleśny

Zatím nejhorší tým NHL nečekaně zvítězil dvakrát v řadě a dnes bude chtít výlet po Kanadě zakončit vítězstvím v Torontu. Dále se Buffalo pokusí ukončit sérii porážek a dobrou formu hodlá potvrdit Minnesota či Nashville. Jenže Winnipeg, který narazí právě na Predátory, hraje také skvěle. Kromě toho se předvede Jágrovo Calgary a k vidění bude derby v Pacifické divizi.

01:00 Buffalo Sabres – Columbus Blue Jackets

Domácí pokračují v hodně špatných výkonech a ve Východní konferenci jsou vůbec nejhorší. Navíc Buffalo prohrálo posledních pět utkání, přičemž jen jednou vstřelilo více než jednu branku. Dnes tedy rozhodně nebude favoritem, neboť přijede čtvrtý Columbus. Modrokabátníci dokázali zabrat po čtyřech prohrách a tři zápasy následně vyhráli. Učinili tak dokonce se skóre 6:2, což vypovídá o velmi dobré formě obrany.

Očekávaní brankáři: Robin Lehner – Sergej Bobrovskij

01:00 Toronto Maple Leafs – Arizona Coyotes

Mladými hvězdami nabité Toronto pokračuje ve stabilní výkonnosti a dokonce se drží na druhé příčce Východní konference. Toronto neprohrálo šest zápasů v řadě a v posledních dvou utkáních neinkasovalo ani jednu branku. Naopak Arizona je stále nehorším týmem ligy, nicméně po výhře v Montrealu přidala vítězství také na ledě Ottawy. Dnes Kojoti mohou kanadský trip zakončit třetím vítězstvím v řadě, což by bylo povzbuzením k lepším zítřkům.

Očekávaní brankáři: Frederik Andersen – Antti Raanta

01:00 Washington Capitals – Calgary Flames

Tým z hlavního města USA se znovu dostává na dobrou vlnu. V listopadu to Capitals zatím mají za šest vítězství a tři porážky, díky čemuž začínají znovu stoupat. Ve Východní konferenci je tak tým, jenž neprohrál pět domácích zápasů v řadě, na osmé příčce. Calgary je na tom velmi podobně jako dnešní soupeř. Dosud sice nasbíralo o jeden bod méně, ale přesto je na Západě šesté. Jenže chtělo by to zlepšit defenzívu. Ta totiž za poslední dvě utkání inkasovala 12 branek.

Očekávaní brankáři: Braden Holtby – Mike Smith

02:00 Minnesota Wild – New Jersey Devils

Po hodně rozpačitém začátku sezóny se Minnesota začíná pomalu zvedat.  Naposledy sice prohrála, ale předtím zaznamenala čtyři vítězství v řadě a to hned třikrát v těchto utkáních neinkasovala. V případě dnešního vítězství se Wild mohou posunout až na příčky zajišťující play-off. Proti však bude New Jersey, které se od úvodu sezóny prezentuje skvěle. Poslední dva zápasy sice skončily prohrou, ale i tak jsou Ďáblové ve Východní konferenci třetí. Navíc na ledě Minnesoty naposledy dvakrát vyhráli.

Očekávaní brankáři: Devan Dubnyk – Cory Schneider

02:00 Nashville Predators – Winnipeg Jets

Domácí neměli ideální vstup do sezóny, ale nyní už jsou na pátém místě Západní konference. Navíc na svém ledě Nashville neprohrál třikrát za sebou a v posledních čtyřech utkáních vždy nasázel minimálně pět branek. Winnipeg má také parádní formu, když čtyřikrát za sebou zvítězil. Stíhačky jsou jedním z největších překvapení dosavadního průběhu a drží se na druhé pozici. Dnes tedy uvidíme souboj dvou elitních týmů Západní konference.

Očekávaní brankáři: Pekka Rinne – Connor Hellebuyck

04:30 San Jose Sharks – Anaheim Ducks

Na závěr nočního programu je připraveno derby v rámci Pacifické divize. Na ledě San Jose se totiž představí Anaheim. Jen těžko budeme hledat favorita zápasu, neboť ani jeden z celků se nenachází zrovna ve skvělém rozpoložení. Domácí jsou v Západní konferenci až dvanáctí, hosté jsou jen o tři příčky výše. Aktuální forma však hovoří ve prospěch Kačerů, kteří poslední dvě utkání vyhráli, zatímco jejich dnešní soupeř dvakrát padl, když celkem vstřelil jen jeden gól.

Očekávaní brankáři: Martin Jones – John Gibson

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.