bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Doughty zůstává v Kalifornii, s Kings se dohodl na dalších osm let

30. června 2018, 1:30

Martin Zíta

Drew Doughty bude pokračovat v dresu Los Angeles Kings. Kanadský obránce se s kalifornským klubem dohodl na osmileté smlouvě, ročně by si měl vydělat okolo jedenácti milionů dolarů.

Drew Doughty se nikam nestěhuje. Kanadský obránce se s vedením Los Angeles Kings dohodl na nové osmileté smlouvě. Klub už dohodu potvrdil, oficiálně ale může Doughty novou smlouvu podepsat až 1. července, kdy vstoupí do posledního roku svého stávajícího kontraktu. 

Taktéž osmiletá smlouva končící v létě 2019 Doughtymu zaručuje průměrný roční příjem v hodnotě sedmi milionů dolarů. Podle zámořských novinářů si podpisem nového kontraktu kanadský zadák ještě polepší.

Podle Darrena Dregera z kanadské televize TSN by se nová průměrná roční výplata osmadvacetiletého hráče měla pohybovat okolo jedenácti milionů dolarů. Doughty by se tak mohl stát druhým nejlépe placeným hráčem soutěže v závěsu za Connorem McDavidem.

Jeho osmiletý kontrakt s Edmontonem startující v neděli 1. července mu ročně přisuzuje 12,5 milionů.

Doughty patří mezi základní stavební kameny hokejového klubu z Los Angeles. Byl součástí sestavy, která do Hollywoodu v roce 2012 poprvé dovezla Stanley Cup a úspěch o dva roky zopakovala.

Na individuálním poli Doughty po sezoně 2015/16 převzal Norris Trophy pro nejlepšího obránce soutěže.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.