bahis siteleri

NHL.cz na Facebooku

Dubois a Thomas kritizují EA Sports, ta odtajnila prvních 10 hodnocení hráčů

26. srpna 2019, 9:30

Jakub Hromada

EA Sports jako každým rokem vydává novou verzi hry NHL, letos v září se bude jednat o 31. vydání hokejové hry. Liší se herní možnosti jak v on-line, tak v off-line módu, obměny se také samozřejmě týkají i hodnocení všech hráčů. Na svém twitterovém účtu se společnost EA Sports podělila s prvními deseti čísly včetně jedničky i dvojky letošního draftu.

O negativní reakci Matse Zuccarella na své hodnocení jsme vás informovali již dříve, EA Sports ovšem zveřejnila dalších devět hráčů.

Zatím nejvyšší „rating“ vlastní Gabriel Landeskog z Colorada. Ten se může pyšnit číslem 87, tedy o dva vyšší než v předchozím vydání hry. Jeho nový parťák Nazem Kadri si naopak pohoršil o jeden celkový bod. Nyní bude k využití v NHL 20 s hodnocením 84.

I fanoušci Montrealu znají kvality dvou svých hráčů. Po nováčkovské sezóně se Jesperi Kotkaniemi dostal z 66 až na 82, to Brendan Gallagher zůstal na své 84.

Letos dva nejvýše draftovaní hráči již vyhlíží NHL a všichni očekávají, že právě tito dva si to rozdají o Calder Trophy. Jednička draftu, Američan Jack Hughes, dostal přiděleno hodnocení 82. Dvojka draftu, Fin Kaapo Kakko, je o jeden bodík horší s 81.

Po odchodu Panarina a Duchenea dostane v Columbusumnohem větší prostor Pierre-Luc Dubois. Ten byl už při draftu kritizován. Fanouškům Blue Jackets se nelíbilo, že si generální manažer vybral právě jeho a ne finského útočníka Puljujärviho. O současnosti si můžete udělat obrázek sami.

V NHL 20 bude k vidění s hodnocením 85 a s takovým číslem není spokojený. „Celý život jsem podceňován, možná mě v EA Sports příště… oceníte,“ kritizoval pracovníky, kteří se na tvorbě statistik podíleli. 

Možná nejperspektivnější obránce Rasmus Dahlin byl loni společností EA Sports pasován do role nejlepšího nováčka. Přidělila mu hodnocení 82 a po první vydařené sezóně mu ho o 3 navýšila. 

Ve své první profesionální sezóně se radoval ze zisku Stanley Cupu, teď si útočník Robert Thomas ze St. Louis dovolil trochu kontroverzně okomentovat své nové hodnocení. „Aspoň mají správně mou barvu vlasů,“ napsal svým sledujícím na Twitteru.

Další hodnocení hráčů do hry NHL 20 vydá EA Sports během měsíce, do vydání samotné konzolové hry budou všechny statistiky, vlastnosti a dovednosti známé. Nejlepší bude podle shody hráčů opět Connor McDavid, který měl loni na své kartě číslo 94.

Share on Google+

RSS | Kontakt | Všeobecné obchodní podmínky a pravidla | Cookies | Nastavení soukromí | Reklama - Provozovatel BPA sport marketing a.s. ve spolupráci s eSports, s.r.o.

ISSN 1214-5718 | dotazy na redakci: redakce@nhl.cz, obchod/reklama: obchod@hokej.cz, technický provoz: webmaster@hokej.cz

© Copyright - Všechna loga a známky NHL, loga a známky týmů NHL, jakožto další vlastnické materiály včetně log konferencí a obrázků Stanley Cupu jsou vlastnictvím NHL, NHL Enterprises, L.P. a příslušných týmů. © NHL Enterprises, L.P. Všechna práva vyhrazena.